Óriási sikerrel zárult az első ízben megrendezett Gyomaendrődi sportbál

Beküldés: | 1 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd

Cikkek

A Gyomaendrődi Önkormányzat és a városi sport- és táncszervezetek által rendezett sportbál nem várt, hatalmas sikerrel zárult. Már a szervezés heteiben kiderült, hogy nem mindennapi az érdeklődés és minden idők egyik legnagyobb és legszínvonalasabb sportcsarnokbeli rendezvénye várható.
A sportbál ötlete a KSI Gyomaendrőd edzőinek fejéből pattant ki. Miután Toldi Balázs Polgármester a bál fővédnöke a kezdeményezés mellé állt, a városi sportszervezetek karöltve kezdtek bele a szervezésbe. A bál a KSI kezdeményezése, de az egész város sikere, hiszen minden sport- és táncszervezet kivette a részét a munkából. A közös munka alatt kiderült, hogy különböző sportágban és táncművészetben dolgozó szakemberek is képesek együtt dolgozni és megmozgatni az egész várost. A sportcsarnok berendezésében a közmunkások is kivették a részüket.
Megtisztelték jelenlétükkel és emelték az est fényét a világbajnok versenyzők, akik vendégként érkeztek a bálra: Paksy Tímea kilencszeres világbajnok kajakos, Patyi Melinda kétszeres világbajnok kajakos, Pankotai Gábor egyszeres világbajnok kajakos, Zala György kétszeres olimpiai bronzérmes és kétszeres világbajnok, Vasbányai Henrik és Mike Róbert, a jelen kor világ- és Európa bajnok kenusai.
A rekordszámú résztvevő a Himnusz közös eléneklése után néhány rövid beszédet hallgatott végig. Először az egyik ötletgazda, Kovács Gábor mondott rövid köszönetet az összes szervezésben résztvevőnek. Mint elmondta, a közös munka nélkül nem jöhetett volna létre ez a Sportbál. Toldi Balázs polgármester beszédével megnyitotta a rendezvényt. Majd felszólalt Marik Lászlóné, a Békés megyei sportszervezetek elnökasszonya; Csabai Edvin, a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget képviselve mondta el a gondolatatit, végezetül Hazsik Endre a KSI SE tizenegy sportági elnöke intézett beszédet a jelenlévőkhöz. A bált konferáló Hunya Jolán ezután a táncparkettra hívta az est fellépőit. Kezdett a Gyomaendrődi Színfolt mazsorett csoport, őket a Rumba Táncsport, majd a Kner Tánc-Sport Egyesület táncosai követték. A fellépők sorát a Körösmenti Táncegyüttes zárta.
A zenés tánc műsorokat követően a sportegyesületek képviselői vonultak be a klubjuk emblémáját ábrázoló táblákkal. Végül a program záróakkordjaként hangulatos képösszeállítást tekinthetett meg a közönség, melyben az egyesületek mutatták be eredményeiket, működésüket, mindennapjaikat. A következő egyesületek vettek részt a bálon: Kulturális Egyesület - Színfolt Mazsorett Csoport, KSI SE Gyomaendrődi Kajak-Kenu Szakosztálya, Rumba Táncsport Egyesület, Gyomaendrődi Lovas Baráti Kör, Gyomaendrődi Birkózó Sport Otthon, Gyomaendrődi Tenisz Klub, Kner Tánc-Sport Egyesület, Körös Kajak Sportegyesület, Gyomaendrődi Delfin Úszó- és Sportegyesület, Körösmenti Táncegyüttes, Gyomaendrődi Judo Klub, Éjszakai Pingpong Klub, Gyomaendrődi Gyereklabdarúgó Egyesület, Gyomaendrődi Futball Club, Gyomaendrődi Női Kézilabda Sportegyesület, Gyomaendrődi Úszó Sportegyesület, Gyomaendrődi Íjfeszítő Egylet. Ezzel véget ért a hivatalos rész és kezdetét vette a vacsora, majd következett a hajnalig tartó retró diszkó. Az est sztárvendége a színvonalas műsort nyújtó és nagy sikert arató Irigy Hónaljmirigy volt.
A bál bevételéből egy alapítvány lesz létrehozva, amelynek célja a gyomai sport, sportélet és sportrendezvények támogatása lesz.

Cikk, fotó: Kovácsné Kozma Diána, KSI Gyomaendrőd edző

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
9 év 11 hónap

Permalink - anonim küldte be 2015. 04. 02., cs – 14:11 időpontban

fitnesz bajnokokat és pilótákat nem láttam.