Bemutatkozik dr. Kondé Gábor országgyűlési képviselőjelölt

admin képe
Beküldés: 2018/03/22 - 08:14 | Frissítés: 2018/03/22
Szerző: admin

Tisztelt gyomaendrődiek!

Dr. Kondé Gábor állatorvos vagyok. Én leszek az Önök országgyűlési képviselőjelöltje a Békés 2 választási körzetben. Gyermekként Mezőberényben kezdtem az általános iskolámat. Családom a mai napig itt él. 1996 óta járok át Gyomaendrődre. 2008 óta itt üzemeltetek egy állatorvosi rendelőt. Nős vagyok, három gyermekem van. Feleségem családja dévaványai, rokonaink laknak Körösladányban. Gyakran átdöcögünk a barátokhoz, családhoz.


Szomorúan tapasztalom, hogy útjaink minősége rendkívül rossz, még a nemrég átadottak is. Egészségügyünk romokban hever! Nem a benne dolgozó egészségügyi dolgozók miatt! Beteg a rendszer - gyógyításra szorul! Oktatásunk egyre lejjebb és lejjebb csúszik! Gyermekeink fáradtak, a pedagógusok idegesek! Tanítsunk stabil alapokat - lassabban!

Teremtsünk jövőképet a fiataloknak, hogy ne akarjanak elmenni és itthon kamatoztassák tudásukat! Támogassuk a nap- és szélenergiát az atomenergiával szemben! Javítsuk a NŐK helyzetét! Azonos munkáért azonos bért! A család és a munkám ebbe a térségbe köt. Azt gondolom, a térség problémáit ismerem, Önökkel közösen meg tudjuk oldani!

dr. Kondé Gábor

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás