Civil Összefogással a város jövőjéért!

admin képe
Beküldés: 2010/08/24 - 20:21 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin

Tisztelt Választópolgár!

A 2010. október 3-án az önkormányzati választás alkalmával, mint a Civil Összefogás polgármester-jelöltje, számítok mindazon gyomaendrődi lakosok megtisztelő bizalmára és szavazatára:

  • akinek elege van a négyévenkénti kampányígérgetésekből, és amelyeknek a teljesítése elmarad,
  • akinek más várost, más megyét, más országot kellenet választania a megélhetés reményében, de nem akar elköltözni Gyomaendrődről,
  • akinek a korábbiaktól eltérő elképzelése van a település adottságainak kihasználására,
  • akinek a gőg, és pökhendi viselkedés nem összeegyeztethető a polgármesterséggel,
  • akinek a jövőt nem a nyugdíjas, demagóg, pozícióhajhász személy jelenti,
  • akinek számít az, hogy amit eddig elért, az ne értéktelenedjen el,
  • akinek a nyugodt, tiszta lakókörnyezet, a közlekedhető járdák, a karbantartott utak többet jelentenek, mint egy kampányígéret!

A Civil Összefogás azért több mint bármelyik párt, mert ebben az összefogásban a lakosság többségének akarata kell, hogy megvalósuljon és nem a pártpolitika.
A Civil Összefogásban induló egyéni jelöltek csak a választók szavazatai alapján lehetnek képviselők – nincs lista!
Aki ismer, az tudja, aki nem ismer, az megbizonyosodhat arról, hogy én a rend, a tisztaság, a következetesség és a közös célok megvalósításának híve vagyok, ami az előző ciklusok polgármestereinek nem volt ínyére!


Válasszák a Civil Összefogás egyéni jelöltjeit!
Szavazzanak a független jelöltekre!


Klimó Krisztián
1. számú választókörzet

Az iskolai éveimet Gyomaendrődön töltöttem. 8 éve egy informatikai cég tagja vagyok. Napi szinten figyelem az eseményeket Gyomaendrőddel kapcsolatban. Ezért is indulok a választásokon, mert én is szeretnék a Gyomaendrőd életébe komolyabban is bekapcsolódni és még többet tenni a városért.


Pintér Zoltán
2. számú választókörzet

1976-ban születtem Gyomán, tősgyökeres gyomaendrődi lakos vagyok. A helyi általános iskola elvégzése után, a Kner Imre Gimnáziumban szereztem érettségit. Jelenleg őstermelőként szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozom. Tagja vagyok a Gyoma Felsőrészi Olvasó- és Gazdakörnek.


Dezső Zoltán A civil összefogás polgármester-jelöltje
3. számú választókörzet

53 éves vagyok, Hódmezővásárhelyen születtem, az általános iskolát is itt végeztem, majd Elek, Gyoma, Orosháza, Hódmezővásárhely, Békéscsaba volt a tanulmányaim során az iskolák székhelye. Képzettségeim: mezőgazdasági állattenyésztő technikus, vendéglátó üzletvezető, középfokú szállításvezető. Gyomára 1976-ba költöztem.
Közéleti tevékenységet 1992-ben kezdtem, mint a FIDESZ Gyomaendrődi alapszervezetének elnöke, 1998-2006-ig helyi és megyei képviselő, 1998-2002-ig alpolgármesterként igyekeztem a településen élők életkörülményeinek jobbításáért dolgozni. A Békés megyei Önkormányzat Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságának nyolc éve tagja vagyok, és kemény küzdelmek árán igyekszünk jobbítani a mezőgazdasággal foglalkozók helyzetén.
A közéleti munkát sohasem pozíciónak, hanem az emberek bizalmából eredő szolgálatnak tartom. Ha bárhol pozíciót töltöttem be, soha nem én jelentkeztem rá, hanem felkértek, vagy megválasztottak annak betöltésére. Minden területen az együtt dolgozást tartom a célok megvalósításához a legfontosabbnak.
Most sem a pozícióra jelentkezem! A feladatra vállalkozom, amennyiben elegendő felhatalmazást kapok a lakosság bizalmából, a 18 éves közéleti munka alapján. Meggyőződésem, hogy nincs vesztegetni való ideje a gyomaendrődi embereknek.


Fekete Lajos
4. számú választókörzet

1979-ben születtem Gyomán, az általános- és a középiskolát is városunkban végeztem, egy szűk évtizedes benzinkutasság után jelenleg a családi vállalkozásban dolgozom. Tagja vagyok a helyi kézilabda klubnak, az elnökségben próbálom segíteni a munkájukat.


Csahóczki János
6. számú választókörzet

Endrődön születtem, 1960-ban. A munkámat a város fejlesztésére szeretném fordítani. A városban élő fiatalok ne hagyják el a városunkat, biztosítsunk nekik, munkát, megélhetőséget. Számítok az Önök bizalmára, hogy a nevem mellé teszik az X-et.


id. Rácz Imre
7. számú választókörzet

Endrődön születtem 1950-ben. Itt jártam iskolába és születésem óta itt is élek. Szeretnék segíteni a választókörzet lakóinak, hogy a fejlődés útjára léphessenek. Ebben a körzetben 50%-ban cigány származású emberek élnek, és itt a problémák nem oldódnak meg maguktól.


Csahóczki Jánosné
8. számú választókörzet

1963-ban Endrődön születtem. Öregszöllőben nőttem fel. Szüleim, testvéreim még mindig ott élnek. Sajnálattal tapasztalom, hogy Öregszőllő nem fejlődik. Nincs járda, nincs műút, bokáig járnak az emberek a sárban... Ha rám szavaznak, mindent el fogok követni a fejlődés érdekében.Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás