Év végi program-összefoglaló a Vásártéri Óvodából és Bölcsődéből

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

December 6-án az intézmény dolgozói egy mesét adtak elő a gyerekeknek, mellyel előcsalogatták a várva várt vendéget, a Mikulást! Kicsik és nagyok izgatottan vették át a csomagokat és örömmel énekeltek és verseltek a Nagyszakállúnak.
December 12-re jótékonysági játék- és ruhavásárt hirdettünk, melyre nagyon sok felajánlás érkezett, így a gyerekek szüleikkel bátran választhatták azt, amire vágytak!
December 13-án került megrendezésre a Luca napi játszóház, melyre nagy érdeklődéssel érkeztek a családok. Vidám hangulatban telt a délután: díszíthettek mézeskalácsot, ültethettek Luca búzát díszített cserépbe, különböző vizuális tevékenységekkel hangolódhattak rá az ünnepre.
Óvodánkat felkérte az Őszikék Idősek Otthonának vezetője, a Református Szeretetotthon képviselője és a Rózsahegyi Általános Iskola, hogy karácsonyi műsorral kedveskedjenek az otthonok lakóinak. Szívesen teljesítettük kérésüket és a nagycsoportos gyermekekkel kis műsorral készültünk!
December 20-án délelőtt tartottuk meg a fenyőünnepséget, melyen a nagyok előadták a karácsonyi műsorukat. Ezután az óvodások, bölcsődések megtalálták az ajándékokat a karácsonyfa alatt és boldogan vették birtokba a játékokat!
Az óvodások kaptak egy óriás trambulint, melyet már délután ki is próbálhattak. Ezért köszönettel tartozunk Oláh Jánosnak, a VTT Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának, akinek a segítségével még nagyobb örömet tudtunk okozni gyermekeinknek!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog újévet kíván a Vásártéri Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete!

Cikk, fotó: Vásártéri Óvoda és Bölcsőde

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.