Időközi választás Gyomaendrődön - Bemutatkozik Gellai Imre

admin képe
Beküldés: 2011/02/03 - 18:48 | Frissítés: 2011/02/14
Szerző: admin
Cikkek: 

Gellai Imre vagyok, 1958-ban születtem Endrődön. Nős vagyok, három gyermekem van. A családom, a munkám, a Körös Kajak Sportegyesület iránti elkötelezettségem Gyomaendrôdhöz kötötte és köti az életem. Az elmúlt négy év során végzett társadalmi szerepvállalásom bebizonyította számomra, hogy kellő elhivatottsággal, kitartással, személyes példamutatással eredményesen lehet dolgozni a közös célokért.

Tisztelt Választópolgárok!

Köszönöm megtisztelő bizalmukat, nyitottságukat, támogató szavaikat, melyet a kopogtató cédulák gyűjtése során tapasztaltam. Az utcákat járva az Önökkel folytatott beszélgetések arról adnak tanúbizonyságot, hogy a 2. számú választókerületben élők városukat és lakókörnyezetüket szerető emberek, akik tenni is hajlandók az értelmes célok érdekében. Az őszinte beszélgetéseknek köszönhetően megismertem a körzetben élő emberek elképzeléseit, problémáit, elvárásait, melyeket bele kell illeszteni a város jelenlegi fejlesztési terveibe.
Képviselői munkámat elsősorban ezen ismeretek birtokában kívánom végezni, ugyanakkor a tettre kész emberek megszólításával az összefogás erejével olyan irányt kívánok követni, amivel a városunkat is képesek vagyunk a legelőnyösebb helyzetbe hozni. Meg kell találni azokat a kapcsolódási pontokat, amelyek segítenek közös terveink megvalósításában, gondjaink megoldásában.

Cselekvő embernek tartom magam, vallom, hogy mindenkit a tettei minősítenek . Fontos feladatnak tartom a munkahelyteremtés segítését, mert az ember jó közérzetéhez hozzá tartozik, hogy legyen munkája, el tudja tartani családját, fedezni tudja kiadásait.

A Városhoz kapcsolódó fejlesztési elképzeléseim:

Folytatni szeretném a gyomaendrődi sportélet fejlesztését. Fontos, hogy a klubok, sportegyesületek egymást támogatva, összhagban keressék továbbfejlődésük lehetőségeit.
Támogatom azt az elképzelést, mely a volt ENCI területén lévő 600m2 csarnok közös edzőbázissá alakítását célozta meg. Egy térben, egy időben lehetne edzéseket tartani, több klub számára megoldódna a téli felkészülési időszak helyproblémája.
Évente, egy “Sportbörze” keretében a városban működő sportágak képviselői, művelői bemutathatják sportáguk szépségeit, elmondhatják tapasztalataikat, megismerhetjük sikereiket.

A gyomai közúti hídnál lévő romos terület hasznosítása. Sport,-csónak,- és kishajókikötő építése, mely több ponton kapcsolódik a már folyamatban lévő, a város idegenforgalmi vonzerejét növelő tervekhez.

Megfelelő egyeztetésekkel, a Hármas-Körös gát-árterület várossal határos részeinek tisztítása, takarítása, ápolása hogy újra kedvelt és hangulatos legyen a “köröspart”. A keletkező “melléktermék”, pedig téli tüzelőként segíthet a rászorulókon

A Hantoskerti holtág tisztításának befejezése, átjárhatóvá tétele, csónakázási lehetőség kialakítása.

Szándékom,hogy az időközi választással kiírt, megüresedet képviselői helyet betöltsem és felelősséggel képviseljem a választókerületben lakók érdekeit

Támogatóimmal és barátaimmal, valamint önökkel együtt azon leszek, hogy lépésről lépésre megvalósíthassuk közös terveinket, szolgáljuk városunk fejlődését!

Együtt Gyomaendrődért!

Címem: 5500 Gyomaendrőd, Hősök útja 51.
E-mail: gellaigipsz@invitel.hu

Tisztelettel:
Gellai Imre

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás