A legjobb sportolókat díjazták

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: Vaszkán Gábor

Cikkek

A Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottságnál immár hosszú évek óta hagyomány, hogy a tanév végén sor kerül az eredmények értékelésére és ezzel együtt a legjobbak díjazására is. A megyei és országos diákolimpiákon szerzett teljesítmények vesszük górcső alá és objektív módon a legszebb eredményeket díjazzuk a tanévzáró ünnepségeken egy hiteles tükörképeként az elvégzett munkának.

Az I. korcsoport legjobbja Vaszkán Bence lett, aki megyei diákolimpiát nyert duatlonban, a legeredményesebb úszónak bizonyult a körzeti versenyünkön és megnyerte a terematlétika versenyt is. Ezeken kívül szövetségi szinten régió bajnok lett mezei futóversenyen és többször dobogós pályaversenyeken is.
A II. korcsoportban megosztva került a díj kiosztásra, két leány is kiemelkedő eredményeket ért el! Várkonyi Sarolta sporttörténelmet írt azzal, hogy igazolt versenyzők között megnyerte előbb a megyei diákolimpiát 50m mellúszásban, majd Győrben az országos döntőben bronzérmes lett. A szövetségi vonalon elért eredményei szintén kiemelkedőek, melyek eredményei révén a Magyar Úszó Szövetség beválogatta a Jövő Bajnokai Programba.
A másik díjazott ebben a korcsoportban Szendrei Boglárka lett, aki ősszel duatlonban, tavasszal mezei futóversenyben nyert megyei diákolimpiát, majd szövetségi vonalon Kecskeméten bronzérmet szerzett az 1 évvel idősebb versenyzők között. Jó esélye van a magyar gyermek válogatottba való bekerülésre.
A III. korcsoportban Soczó Rebeka lett a díjazott, aki szinte páratlan sikert ért el azzal, hogy immár harmadszor nyerte meg az országos diákolimpiát cselgáncsban Cegléden, ebben az évben például úgy, hogy társainál egy évvel fiatalabb volt! Minden versenyéről éremmel tér haza, legtöbbször a legfényesebbel, sokszor úgy, hogy évekkel fiatalabb ellenfeleinél.

A díjakat Vaszkán Gábor Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság körzetfelelőse adta át.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.