Májusi események a Vásártéri Óvodában és Bölcsődében

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

A májusi hónap örömteli, gazdag programot kínált a Vásártéri óvodások és bölcsődések számára.
Az óvodásokkal közös kirándulásra utaztunk Debrecenbe, az állatkertbe, ahol nagyon sok érdekes, különleges állatot csodálhattunk meg. Majd a közeli hatalmas játszóteret vettük birtokba. Hazatérve színes élményekről számolhattunk be a szülőknek.
Minden évben várva-várt esemény a ballagók „pizsama party”-ja, amely már harmadik alkalommal került megrendezésre. Vacsora után kezdetét vette az éjszakai „party”. A furfangos vetélkedők során a gyermekeink újra átélhették a bölcsődés és óvodás éveiket az egyes állomásokon. Ezt követően felnőttek, gyermekek felejthetetlen pillanatokat éltek át a közös zenés, mozgásos játékokkal, retro mozizással, kincskereséssel. Felidéztük a tábortűz melletti közös éneklés hangulatát és egy jól sikerült közös párnacsatával zártuk az éjszakát. Másnap reggel az óvó nénik által készített kis figurákkal ajándékoztuk meg a gyermekeket, hogy jó szívvel emlékezzenek vissza az elmúlt éjszakára.

A ballagók „pizsama party”-ja

Óvodásainkkal, mint minden évben most is aktívan vettünk részt a kihívás napján. A nagyok az ovi-olimpián szerepeltek szépen, a kisebbeknek az óvoda és bölcsőde udvarán szerveztünk mozgásos játékokat, versenyeket. A városi futáson sok család és a dolgozók közül többen képviselték az intézményünket.
Nagycsoportosainktól a ballagási ünnepségen búcsúztunk el, amely évek óta rendhagyó formában valósul meg. Mint minden rendezvényünk, ez is gyermekközpontú. A búcsúzó műsor után projektoros kivetítéssel emlékeztünk meg az elmúlt három, illetve négy év legkedvesebb pillanatairól. Az Ákom-Bákom Bábegyüttes mesejátékával ajándékoztuk meg az elköszönő ballagókat. Az ünnepség tűzijátékkal, közös tortázással zárult.

Kedves elballagott Kispajtásaink!
Örülünk, hogy részesei lehettünk az óvodás éveiteknek. Jó szívvel emlékezünk vissza a közösen megélt pillanatokra.
Szeretettel várunk vissza benneteket, látogassatok meg az óvodánkba!

A hónap utolsó programja a családi- és gyermeknap volt, ahol légvár, mászókukac, elektromos kisautók, trambulin, óriás buborékfújás, kézműves foglalkozás, arcfestés, lovas kocsikázás várta a gyermekeinket.
Az évek során hagyománnyá vált óvodai rendezvényeink mind színesebbé, gazdagabbá tették a hozzánk járó gyermekek óvodai életét.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Szülőknek, hogy együttműködésükkel, támogatásukkal segítették a munkánkat.
Szeretnénk megragadni az alkalmat, és megköszönni a Csabatechnika Kft-nek az óvodánknak ajándékozott udvari kiülőket, melyet örömmel vettek birtokba a gyermekek.

Jó pihenést, kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!
az intézmény dolgozói

Cikk, fotó: Vásártéri Óvoda nevelőtestülete

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.