Sóczó Rebeka ismét érmes az idősebbek országos bajnokságán

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2017/02/20 - 16:08 | Frissítés: 2017/02/20
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

Február 18-án Veszprémben rendezték meg az ifjúsági korosztály országos bajnokságát. Az idei évben a még csak serdülő korú Sóczó Rebeka képviselte a Gyomaendrődi Judo Klubot, aki 14 évesen immár hatodik magyar bajnoki döntőjében a három arany mellé megszerezte harmadik ezüstérmét is!
Hosszú nap volt ez a fiatal versenyzőnek. Mivel szinte csak nála idősebb és nehezebb ellenfelei voltak, nehéz versenynek nézett elébe Rebeka! A selejtező mérkőzéseken taktikus, okos judóval lépett át ellenfelein, hogy a döntőben is megmutassa, hogy számolni kell vele. Bár ellenfele több évvel idősebb volt nála és több kilóval nehezebb, Rebeka nem adta olcsón a bőrét és nem aranyat vesztett, hanem ezüstöt nyert

Sóczó Rebeka ismét érmes az idősebbek országos bajnokságán

Varga István edző: A mostani verseny ismét nagy erőpróba volt. Rebeka feladata az volt, hogy felkészüljön a saját korosztálya versenyeire. Idősebb korosztályban háromszor indult bajnokságon és mindháromszor döntőzni tudott. E verseny nehézségeiről mindent elmond, hogy a döntőig vezető mérkőzéseken, a végén kiosztott két bronzérem megszerzőjét legyőzte! Összességében elégedettek lehetünk. Rebeka taktikus és okos munkával lett eredményes ismét az idősebbek között!

Cikk, fotó: Gyomaendrődi Judo Klub

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás