Spájzoljuk be Gyomaendrőd kincseit!

Beküldés: 2013/02/04 - 14:20 | Frissítés: 2016/06/22

Kedves gyomaendrődi Lakostársunk!

2012. január 7. óta, a GYÜSZ-TE Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület megújulásával egy olyan folyamatosan bővülő csapat bizonyítja városunk fejlődése iránt tett igyekezetét és lelkesedését. Ahhoz, hogy minden városlakónak előnye származhason tevékenységünkből, szükségünk van az Önök aktív részvételére, javaslataira és ötleteire is.

Mit nyújt Önöknek a GYÜSZ-TE?

Megfelelő tudással rendelkező szakembereket, akik kellőképpen elhivatottak, hogy az Önök tevékenységét támogassák, termékeit piacra vigyék, segítsék a minőségfejlesztésben, az értékesítési lehetőségek feltárásában és marketing kommunikációjában. A mai gazdasági helyzetben csak azok érvényesülhetnek, akik együttes erővel és összefogásban lépnek fel.

Célunk a helyi gazdaság fejlesztése azon gyomaendrődi termékek népszerűsítésével, és turisztikai célú hasznosításával, melyek a hagyományőrzés újjáélesztése mellett az egészséges életmódot népszerűsítik, vagy kézműves mesterségekhez kötődnek.

  1. Tudja, hogyan lettek sikeresek az osztrák tartományok turisztikai szempontból? Felmérték, hogy a lakosság milyen termékeket állít elő. A kis- és nagytermelők ezután csoportokat alkottak, közösen gondoskodtak a minőségfejlesztésről, a közös értékesítési lehetőségekről és a közös reklámozásról. Ennek mintájára a „Gyomaendrődi éléskamra” program keretében azon jelentkezőket várjuk, akik helyben termelnek és készítenek valami finomságot, valami gyomaendrődit, amit már eddig is forgalmaztak, vagy még nem tártak a nyilvánosság elé. Ez lehet méz, lekvár, ivólé, kolbász, sajt, mézeskalács stb. vagy módszer ezek készítéséhez, aminek csízióját csak Ön tudja. Várjuk jelentkezését akkor is, ha ötlete vagy tevékenysége még gyerekcipőben jár, mert nem tudhatja, milyen lehetősége van egy termék eladására, marketingjének biztosítására. A hungarikumok mintájára alkossuk meg a „gyomaendrődikum” fogalmát közösen! Alapozzuk mi is a helyi kuriózumokra Gyomaendrőd turizmusának fejlesztését.
  2. Terveinkben szerepel a gyomaendrődi ajándéktárgy kereskedelem megszervezése a 2013-as szezonra. Először a szolgáltató helyeink bevonásával, majd a ”Gyomaendrőd kincsei” ajándékbolt beindításával. A „Gyomaendrőd kincsei” programra azok jelentkezését várjuk, akik szívesen készítenek ajándéktárgyakat, szuveníreket, reprezentációs termékeket elsősorban a Gyomaendrődi turizmus számára. Ez lehet bármilyen horgolt, kötött, cserép, papírból, fémből, mézeskalácsból stb. készített tárgy, ami akár önmagában is értékes ajándék.

„Összejönni – kezdés. Együtt maradni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”. (Henry Ford) Városunk fejlesztése érdekében adjanak esélyt Ön is a sikerre!

Reméljük, programjainkkal felkeltettük érdeklődését, és hamarosan egyesületünk körében köszönthetjük Önöket. A fenti információk nem teljes körűek, jelentkezését, érdeklődését és persze csatlakozási szándékát örömmel fogadjuk a Tourinform Irodában az ismert elérhetőségeken.

Helyszín: 
Katona József Művelődési Központ épületében
Cím: 
5500 Gyomaendrőd, Kossuth u. 9.
Telefon: 
+36 (66) 386851, +36 (30) 9672741
Spájzoljuk be Gyomaendrőd kincseit!

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás