Hajómodellezők versenye Gyomaendrődön

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

2009. augusztus 28-29-én került megrendezésre a modellezők Ifjúsági nyílt hazai versenye F2-A.-B.-C. -DS F4-A kategóriákban Gyomaendrődön, a Sóczó zugban.
Blaskó János, a Székely Mihály Modellező Klub vezetője elmondása szerint 48 hajómodelt hoztak a modellezők az ország minden részéről. A két napos versenynek szerencsére az idő is kedvezett.

A következő településekről és helyekről érkeztek modellezők: Győrszemere, Pápa, Székesfehérvár, Budapest, Szolnok, Ózd, Miskolc, Földes, Szeged és Szlovákia.
Gyomaenrődön történt az országos díjátadás is, mivel az Országos Bajnokság (OB) sorozat utolsó versenye volt a gyomaendrődi. Az OB-ban a 4 legjobb versenyeredmény összegét veszik, így alakul ki a végeredmény.

A Gyomaendrődi csapat egyébként tegnap este érkezett meg Szlovákiából, ahol egy szintén két napos hajómodell versenyen vett részt, sikeresen. Két 3. és egy 2. helyezést sikerült megszerezniük.

A képek sorrendben:
Megnyitó, elégedett mosoly a start után, készül az ebéd, déli pihenő, egy gőzös, technikai megbeszélés, a versenypálya látképe, a tábor látképe, a díjak: jobbról a helyi, balról az országos, kikötési manőver, a büfé, díjátadás.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.