Tibi és Adri újabb táncos sikerei

admin képe
Beküldés: 2013/02/19 - 21:53 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

Kner TSE hírek

Újabb bravúrt hajtott végre Beinschródt Tibor Márk - Dávid Adrienn párosunk a 2013. február 16-17-én megrendezésre kerülő TáncSport Magyar Bajnokságokon.
A szombati napon az ifjúságiak Latin Magyar Bajnokságán indultak el, és eredményükkel történelmet írtak. Bekerültek az Ifjúsági Latin Magyar Bajnokság Döntőjébe és ott V. helyezést érték el. Junior korosztályú páros még ilyet nem hajtott véghez, 12-14 évesen a 17-18 évesek ellen!
A vasárnapi Junior Tíztánc Magyar Bajnokság végeredményével kevésbé voltunk megelégedve. Ennek a kategóriának a sajátossága, hogy az öt standard és az öt latin táncot együtt értékelik a pontozóbírók. Sajnos a standard verseny nem sikerült túl jól, és ez lehúzta a latin verseny végeredményét, de ennek ellenére itt is döntőbe kerültek versenyzőink és ott a VI. helyen végeztek.

A három Magyar Bajnoki döntős helyezés magáért beszél! Ugyan vasárnap "kicsit" lepontozták őket, de ez csak azt bizonyítja, hogy még többet kell dolgozni, még egyértelműbbnek kell lenni, hogy minél több pontozónak tetsszünk. De sajnos olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek tetszik, ez a táncsport sajátossága! Ezért olyan izgalmas, és kiszámíthatatlan!

Gratulálunk Tibi és Adri, nagyon szép volt!

Kapcsolódó képek

Tibi és Adri újabb táncos sikerei
Tibi és Adri újabb táncos sikerei
Tibi és Adri újabb táncos sikerei

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás