Vaszkán Gábor megyei szintű elismerése

admin képe
Beküldés: 2016/04/11 - 23:16 | Frissítés: 2016/04/11
Szerző: admin
Cikkek: 

Rangos elismerésben részesült Vaszkán Gábor testnevelő tanár, atlétika szakedző! 2016. április 11-én a Csaba Gyöngye Kulturális Parkban megtartott Diákolimpiai Bajnokok Ünnepségén a Békés Megyei Diáksport Egyesülettől „Békés Megye Diáksportjáért” kitüntetésben részesült. A díjat Szarvas Péter, Békéscsaba város polgármestere adta át.
Kormos Mihály elnök beszámolójában méltatta kollégánknak Békés megye diáksport életében tett aktivitását az elmúlt 20 évben: a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola színeiben tanítványai atlétikában több mint 50 alkalommal nyertek országos bajnokságot és közel 200 dobogós helyezést értek el, de kiemelkedtek úszás sportágban elért eredményei is. Eredményes felkészítő munkáján kívül a megye sportéletének is aktív résztvevője, a Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság körzetfelelőseként nagy létszámban mozgatta meg az ifjúságot a különböző körzeti szintű versenyeken, de a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő futógálákra is mindig legnépesebb vidéki településként utazott el tanítványaival.
A megyei szintű diákolimpiai atlétika versenyek állandó levezető elnökeként rendszeresen segít a lebonyolításban, mindig bátran fordulhatnak hozzá a kollégák segítségért. Az újjáalakuló Békés Megyei Diáksport Egyesületben az atlétika munkabizottságba 5 éves megbízatást kapott az elnök úrtól a mai napon, értékes munkájára a jövőben is számítanak.
Örülünk Vaszkán Gábor sikereinek és őszintén reméljük, hogy lelkesedése és szakmai munkájának eredményessége a jövőben az atlétika edzések irányításában töretlenül folytatódni fog településünkön!

Cikk: gyomaendrod.com

Kapcsolódó képek

Vaszkán Gábor megyei szintű elismerése
Vaszkán Gábor megyei szintű elismerése
Vaszkán Gábor megyei szintű elismerése

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás