MIÉPen

Beküldés: 2015/03/15 - 19:49 | 5 hozzászólás | Frissítés: 2015/03/15
Szerző: anonim
Fórumok: 

Az SZDSZ liberalizmus szellemi fogságban tart.Érdekcsoport,amely le akarja váltani a Fideszt.A Fidesz meg teszi,hogy megfeleljen a titokzatos érdekcsoportnak.Fizetni akarja az államadósságot,de hatalomnak nem felel meg.Hiába mondogatják, hogy nem leszünk gyarmat,már régen azok vagyunk.
Sem bal,sem jobb,keresztény és magyar!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék: Magyar gazdaságot, európai jövedelmet!

Nem beszélhetünk csupán liberálról. A fideszt a 2018as választáson sem lehetett alábecsülni. Nyerni fognak, de ennyire. Megszavaztuk vagy leszavasztuk. Ez a kérdés eldőlt a bevándorlás politikával. Mintha nem érdekelne, hogy loptok. Itt van képbe egy másik nemzeti erő, amelynek azonosnak kellene lenni a magyar nép akaratával. A párt, amely néhány éve még küzdött a jogtiprások ellen. Magyarország nem lendült meg oktatás és egészségügyi rendszerében. Kevés a szociális ágazati támogatottság.

Magyarország népessége az elmúlt évtizedben egyre fogyatkozik. Nem szabadult meg az adósságcsapdától és a külső kényszertől. A mi hazánkat szeretnénk, ahol az emberek bizalommal tekintenek a jövőbe. A fiatalok nem külföldi életről álmodnak, hanem itthon is lehet tervezniük. A trianoni határoktól független egységes nemzetet, az időskorról való megfelelő gondoskodást.

Elkészült a Mi hazánk olvasói lapja. Népszavazást tartanának az Eu-s tagságról. Úgy érzik, hogy több profit megy ki Magyarországról, mint amennyi uniós támogatás jön. A déli határkerítés megépítése nemzetbiztonsági ügy volt,nem kellene Brüsszelnek elvetni. Aláírásával támogathatja Torockaiék pártját az európai parlamenti választásban. Ön legközelebbi standjánál Békéscsabán.

Tradícionális, hogy a magyarok annyit költenek élelmiszerre és használati cikkekre, mint az EU fejlettebb országaiban. A szupermarketek árai sem maradnak úgy el a nyugati szomszédoktól. Azonban átlagkeresetük jóval alatta marad az ottani bérszínvonalnak. Üzenjük Brüsszelnek, hogy a forrásokat oktatásra, egészségügyre és bérfejlesztésre költjük. http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=54350