Autómentes Nap 2017

„Közös út, közös jövő"

9 órától lehet regisztrálni a reggeli futásra, ami 9:40-kor indul a Városi Sportcsarnok elől. A legnagyobb létszámmal induló iskola, illetve sportegyesület egy tortát kap ajándékba! Az útvonal az Erzsébet ligeten keresztül, a sportpálya mellett a sportcsarnok elé vezet vissza. A táv megtétele után zsírosdeszkával és teával várjuk a futókat!

10 órától Pocsai Richárd EXTRÉM BICIKLIS bemutatóját nézhetjük meg!

11 órától egy rendhagyó testnevelés órán vehetnek részt kicsik és nagyok! Farkasné Szabó Anikó vezetésével látogathatunk el a Latin fitnesz világába.

12 óra után görkorival, rollerrel, bicóval bárki kipróbálhatja az akadálypályát.

15 órától a Judosok, majd 16 órától a Maminbaba csapata szórakoztatja a látogatókat.

Egész nap ingyenes ugrálóvár várja a gyerekeket, és különböző érdekes programokkal, bemutatókkal lehet eltölteni a napot. A már megszokott Tűzoltóautó is a helyszínen fog parkolni!

Ha esetleg bárki lemaradt volna, vagy annyira tetszett Pocsai Richárd EXTRÉM BICIKLIS délelőtti bemutatója, hogy újra látni szeretné, akkor 16.30-tól ezt ismét megteheti!

17.30-kor indul a IV. Nyeregbe Gyoma! bicikli túra, melynek végén 2db kerékpárt sorsolunk ki!
Ennek útvonala: Indulás a Kner térről, a Hősök útján végig a Szabadstrandig. Itt föl a gátra, a közúti híd előtt a Fő útra visszakanyarodva, majd érkezés a célhoz. /Sportcsarnok elé/

Az esemény részletesen

Helyszín: Gyomaendrőd, több pontján
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér
Facebook esemény: Hivatkozás
Kategória: Sport
Időpont: 2017. szeptember 22. (péntek) 09:00 - 18:30
Autómentes Nap 2017

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!