Megyei Feeder Csapatbajnokság

A verseny lebonyolítása: a verseny egy napon, egy délelőtti, egy délutáni fordulóban, fordulónként négy órában kerül (2 x 4 óra) kerül lebonyolításra.
Az etetőanyag és csali összetételének kizárólag természetes eredetű anyagokból kell állnia, semmilyen fémes eredetű anyag, valamint bojli, paszta vagy gyurma-műcsali nem használható. Valamennyi feeder bajnokságban egy fordulóban maximum 12 l etetőanyag (bekevert, áttört, kész, nedves állapotban, beleértve földet, agyagot, kukoricát, magokat, és minden egyéb, a vízi környezetre és a növényzetre ártalmatlan, nem mérgező összetevőt) és 2,5 l csali használható fel, ez utóbbi maximum 0,5 l apró szúnyoglárvát tartalmazhat.
csapatonként 4 fő + 1 fő tartalék versenyző + 1 fő csapatvezető részvételével (A versenyző bármilyen korú és nemű személy lehet, aki 2019-ben tagja a versenybe nevezett Szövetséghez tartozó tagegyesületnek.)
a kiírásban külön nem szabályozott kérdésekben a MOHOSZ Országos Versenyszabályzata, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.
Edzési lehetőség: Hivatalos edzésnap 2019. október 11. péntek, 12. szombat 7-19 óráig. A hivatalos edzésnapon a holtágra szóló érvényes területi horgászjegy hiányában a tó halászati őrével előzetes egyeztetést kérünk. (Fehér Csaba, 30/498-4927)

Díjazás: Az első három helyezett csapat serleget és érmet kap.

Találkozás: 2019. október 13. vasárnap 5 óra 30 perckor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett. holtág partján.

Az esemény részletesen

Helyszín: Fűzfás-zugi horgász versenypálya
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Martos Flóra utca
Facebook esemény: Hivatkozás
Telefon: +36 (66) 328945
E-mail: info@khesz.hu
Kategória: Egyéb
Időpont: 2019. október 13. (vasárnap) 05:3018:00

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás