Nőnapi Műsor a Derzsi Zenekar közreműködésével

A szórakoztató kultúra valódi esszenciáját fedezhetjük fel ebben az egyszerre vérpezsdítő, romantikus, de mégis humoros új formációban. Ismerős, nagyszerű dallamok csendülnek fel a századelő muzsikájától napjainkig. Utazunk a szerelem és a párkapcsolatok sorsán át zenével, humorral, némi iróniával. Közben már a Néző is dúdolni, énekelni kezd, s úgy érzi; egy estére végre átadhatja magát a legkellemesebb, igényes, és valódi szórakozásnak. Derzsi György egyénisége, hangja már eleve garanciája egy nagyszerű estének, de ezekkel a kiváló muzsikusokkal kiegészülve most a felnőtt korosztály számára kivételes kuriózumot kínál.

Derzsi György - Ének
Pozsonyban született 1973-ban. Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2001-ben operett-musical szakon. Énekes, színész, zeneszerző. Főleg musicalekben játszott. Saját készítésű darabjaival, mint a Szerelmem, Sárdy és a Lehár, többször volt a Kanadában és az USA-ban. 2019 tavaszán alapította a Derzsi zenekart.

Balogh László - Gitár
Budapesten született 1987-ben. Tóth Aladár Akadémián, és a Liszt Ferenc Konzervatóriumban kezdte tanulmányait, Brüsszelben „gyakornokként” Roby Lakatos világhírű hegedűművész együttesében gitározott. Jelenleg is a Roby Lakatos Ensemble együttesének szólógitárosa.

Báder Róbert - Hegedű
Egerben született 1971-ben. 10 éves korától hegedül, Rajkó zenekarban tanult, majd az Állami Népi Együttesben folytatta,később Berki Béla zenekarában játszott. Igazi világjárta kávéházi muzsikus, aki operától kezdve a jazzen át minden stílusban otthonosan mozog.

Novák Csaba - Nagybőgő
Szolnokon született 1962-ben. A Rajkó zenekarban kezdte nagybőgő tanulmányait. Fontosabb zenekarai: Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, Paja Bea Quintett, Folkside, Magony, Romengó.

Köszöntőt mond: Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere

Az előadás regisztrációhoz kötött, mely megtehető a +36 (66) 283524 -es telefonszámon, vagy a Művelődési Központ irodájában.

Az esemény részletesen

Helyszín: Kállai Ferenc Művelődési Központ
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kossuth Lajos út 9.
Facebook esemény: Hivatkozás
Telefon: +36 (66) 283524
Kategória: Egyéb
Időpont: 2020. március 06. (péntek) 18:00 - 20:00
Nőnapi Műsor a Derzsi Zenekar közreműködésével

Kapcsolódó oldalak


Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás