Rafael Mário Trió szerzői est

A Junior Prima díjas Rafael Márió 2017-ben alapított triójával lép fel Gyomaendrődön. A Triót két egyetemi társával, Bartók Vince basszusgitárossal és Hidász Tamás dobossal alapította meg.
A Zeneakadémia magántanulója volt, ahol a méltán elismert és híres Binder Károly zongoraművész lett a mestere. Diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakán szerezte meg.
Másfél évet élt Torontóban, abban a színes és nyüzsgő, lüktető nagyvárosban, ami a mai kortárs jazz és világzene egyik központja. Session zenészként dolgozhatott az egyik legnagyobb helyi stúdióban, ahol Rihanna, a Black Eyed Peas, Michael Jackson, Sting vagy Herbie Hancock lemezeit vették fel.
Itthon láthatják többek között Keresztes Ildikó koncertjein, mint billentyűs. A trió saját szerzeményeket játszik. Első lemezünk 2017-ben jelent meg MY HOPE címmel a Hunnia Records gondozásában.
2016-ban Get Closer Jazz Fesztivál nyertesea Rafael Mário Trióval.
2017-ben elnyerte az Év Fiatal Jazz Zenésze díjat
2017-ben Hitch On Music Exchane International Jazz Juniors Competition különdíjasai a Rafael Mário Trióval Krakkóban
2018-ban Lakatos Ablakos Dezső Jazz-előadóművészeti ösztöndíjas lett és ugyanebben az évben elnyerte a Junior Prima díjat zeneművészeti kategóriában

Az esemény részletesen

Helyszín: Református Egyház (Imaterem)
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Hősök útja 44.
Facebook esemény: Hivatkozás
Kategória: Zene, koncert
Időpont: 2020. február 07. (péntek) 18:00 - 19:00
Rafael Mário Trió szerzői est

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás