Riz Oliver szerzői est

Riz Oliver zenész családban született, így kisgyermek kora óta élete szerves része volt a zene. Édesapja Kisszabó Gábor zenész, kulturális menedzser és basszusgitáros, több magyar együttes, többek között az Első Emelet és a Solaris tagja volt. Édesanyja Riz Laura latin és jazz énekesnő, dalszerző.
Oliver 4 éves korában kezdett zongorázni tanulni, azonban legfőképpen nem zongoristának, hanem zeneszerzőnek vallja magát.
2014-ben jelent meg első albuma, a Deep Within. Két évvel ezelőtt már negyedik albumát adta ki New Earth címmel. Dolgozott az ENSZ Menekültügyi Főbizottságán (UNHCR) és több országban is élt. A zenéje befelé sodor, a középpontig. Olyan hallgatni, mintha egy friss hegyi patakban mosná le magáról az ember az út porát.
"Minden szerzeményének van egy külön üzenete. Olyan számokat szeretne írni, melyek megnyugtatnak és teret adnak jobban megismerni önmagunkat. Hitvallása, hogy szeretne valami szépet adni az embereknek, pár egyszerű dalt, mely képes felváltani a mindennapi aggodalmat békével. Számára nagy öröm zenét szerezni, így reméli másoknak is örömet szerez vele.
Jelenleg gyakran tart zeneterápiás foglalkozásokat és zenés meditációkat.
A koncerten ezekből a saját szerzeményekből válogat egy csokorra valót, amely segít az ellazulásban és megnyugtatóan hat lelkünkre.
A koncert az NKA Hangfoglaló klubkoncert sorozat eseményeként jöhet létre.

Az esemény részletesen

Helyszín: Református Egyház (Imaterem)
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Hősök útja 44.
Kategória: Zene, koncert
Időpont: 2020. március 07. (szombat) 16:00 - 17:00
Riz Oliver szerzői est

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás