Boldog új évet kíván a Körös Kajak SE!

Beküldés: 2019/01/04 - 13:09 | Frissítés: 2022/07/19
Szerző: admin

Cikkek

A Körös Kajak SE az egyik legsikeresebb versenyszezont tudhatja maga mögött a 2018-as esztendőben. A különböző országos és régiós versenyeken rendre az élmezőnyben végeztek sportolóink akár igazolt, akár szabadidős kategóriában, amit a kapott különböző színű érmek is alátámasztanak. Válogatott szinten is sikerült előrelépnünk, hiszen több versenyzőnk is képviselhette az egyesületet és városunkat válogatott táborokban. A sportsikerek mellett a tervezett beruházásainkat is sikerült megvalósítani, így egyesületünk eszközállománya és infrastruktúrája is tovább fejlődött a tavalyi évben.

Körös Kajak Sportegyesület

A legfontosabb eredményünk azonban az, hogy „gyerekeink” a sport által soha el nem múló élményekkel gazdagodtak, hogy az egészséges életmód életük részévé vált, hogy köztük barátságok kötődtek és nem utolsósorban a kajakozáson keresztül ország legsikeresebb sportközösségének a részei lettek. A Körös Kajak a következő évben is ezen eredmények megvalósításán és a tervezett fejlesztéseken, projekteken dolgozik, hogy még több gyereket „fertőzzön” meg a kajakozással, gazdagodjanak olyan impulzusokkal, amely az élet minden területén hasznukra válik.
A Körös Kajak mindenkinek sikerekben gazdag, boldog 2019-es évet kíván, mindenkinek legyen a következő év olyan, amilyennek szeretné és minél több magyar aranyérmet a szegedi kajak-kenu világbajnokságon!

Cikk: Körös Kajak SE

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.