Hozzászólások

Gyorsétkezde

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 nap 3 óra

A volt Pavilon diszkó pizzériája sok kínálattal és csomagban ajándék üdítővel várja vendégeit. A Luna bisztró is nyitva, jó hamburger kapható. A Rivers pubban nincs pizza, az ételek drágák és nem adtak számlát.


II. Cseppke hagyományőrző családi nap

Beküldő: sandor ludanyi - Beküldés időpontja: 1 nap 16 óra

ingyenes lesz a koncert


A szivárványos tender

Beküldő: Czirmes György - Beküldés időpontja: 1 hét 4 nap

Az egész világ megbolondult kezdve az EU-val. AZ EU eredetileg sem egy demokratikus szervezet, mert a nem 55o Milliós lakosság dönt hanem 27 Kormányfő.
Tehát az EU-t kellene átalakítani "nép köztársaságává" Akkor az ilyen kóbor és meleg fogadtatású ötletek még napvilágot sem látnának.


43. Cibere Gyereknap

Beküldő: Clown - Beküldés időpontja: 3 hét 2 nap

Tűző napon gyermek programot rendezni? 13:00 -kor intenzív napsugárzás van. Ki vagy kik találták ki ez az időpontot? Régebben délután kezdődött és estig tartott a rendezvény. Gondolkozni is kellene néha.


Zenés estek

Beküldő: Weigertné Gubuc... - Beküldés időpontja: 4 hét 4 óra

Kedves Anonim! Szeretném Önt tájékoztatni arról, hogy a fent említett programot nem Gyomaendrőd Városa, hanem egy, a városban évtizedek óta működő civil szervezet valósította meg. A megvalósított program a Szent Iván éji néphagyományok ápolását, fennmaradást volt hivatott biztosítani. A szervezők célja, nem könnyűzenei fesztivál szervezése volt, hanem a magyar kulturális értékek megőrzése. Mind a szervezésében, mind a lebonyolításában a civil szervezet tagjai vettek részt, saját szabadidejüket áldozva. Kommentjéből azt érezzük, valószínűleg Ön nem tartozott a célközönség közé! Ami egyáltalán nem probléma, de kérem tartsa tiszteletben a kulturális élet sokszínűségét, valamint azt, hogy bárkinek lehetősége van rendezvényt szervezni, olyat, amilyet szeretne, ha van hozzá megfelelő forrása. Szervezőként úgy érezzük, hogy munkánk nem volt hiábavaló, rendezvényünk sikeres volt, hisz a mosolygós gyermekarcok, vidám, felszabadult családok látványa, a rendezvény jó hangulata, a környező településekről érkező vendégek köszönete mind ezt igazolja.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hét 11 óra

Gólyaláb meg Suttyomba. A Csík zenekarral indítja a nyarat a gyomaendrődi városi bagázs. Szemben Dévaványán pediglen nemcsak néhány órára, de 3 napra is szól a városi rendezvény. Jönnek oda Gangxtáék, Kovalskyék és a Road metál is. Dj-ék a környéken: Hlásznyik, D session meg Groovehouse master. Úgy Körösladányban is több az érdeklődés a 90es évek retro diszkójára, mint Kozmix, Splash, DJ Náksi. Ugyanakkor fellép a Kárpátia, Mutfield zenekar is. Példát vehetne innen Gyomaendrőd rendezvénye. Van élet a Körösön túl!


Pixa a Harangban

Beküldő: András - Beküldés időpontja: 4 hét 23 óra

A börtönviselt Ork építkezési vállalkozó mért áll fel a járdára a Mercedesével? Félti, hogy valami baja lesz a parkolóban? Szerintem hamarosan valaki részegen neki esik a biciklijével és oda lesz a szép fényezése.


Beküldő: Legolas - Beküldés időpontja: 1 hónap 9 óra

Múlt héten Moria bányáiból sok Ork feljött a felszínre :( Seladi találj ki valami mert így nem szívesen megyek át a város másik végéből.


Gyászos helyzet!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 3 hét

A Zöld pokol Bár a gyülekezési helye, de bejárnak a csendes kiskocsmába is.


Poharelec László

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 4 nap

Blikk. Terasz nyit a Hídfő étteremnél, svédasztalos ételkinalattal. Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendéget is fogadva.


Állások Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 2 hét

Békés megye top vállalata, a Linamar munkatársakat keres békéscsabai telephelyére operátori munkakörbe. Munkába járáshoz céges busz biztosítása. Jó kereseti lehetőség, cafeteria és prémium juttatások. Visszahívás a 06 30 606 2214 telefonszámon.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

A Mészáros csoport szarvasi pulykafeldolgozó üzemébe húsipari munkatársat keres napközis és 3 műszakos állásban. Garantált összegbér a 3. hónap után. Éves jutalom és ajándékcsomag is kapható. Érdeklődni: Szarvas, Ipartelep 531


közösségépítés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 4 hét

Magyarországon jelenleg 20% körüli területet borít erdő. Az erdészek a fahasználat mellett gomba, gyógynövény, erdei gyümölcs, méz, valamint fűz és nádtermelést is végeznek. A nyugat-európai országokhoz képest hazánkban az erdőt mintegy 85%-ban a lombos fafajok alkotják. A változatos állomány sokszínű élővilágnak ad otthont. Az országos környezetvédelmi tanács célkitűzése, hogy 25-30%-ra növelje az erdős területek hányadát. A fásításban a tavalyi évben 86 településen 2 millió facsemetét ültettek el.


Egy nemzet egy beteg

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 1 hét

Egy éve kisebb nyitási megszakítással, de javarészt zárva tartottak, vagy nem működhettek a kiskereskedelmi üzletek, legfőbbképpen a turizmus. A vendéglátó egységek csak házhozszállításra alkalmazhatók. A kormány újabb konzultációjában az újranyitásról kérdez. Online felmérésben ugyan, amely így nem minden magyar lakoshoz juthat el. Érzékeny pontja a védőoltáshoz kötött kezdeményezés is. A gazdaságnak működnie kell, melynek alapja a vendéglátóipar. Az oktatás, amely a hagyomány és a nemzeti értékek mellett a jövőt képezi, csak digitálisan nem fenntartható. Drágul az élelmiszer és nő az infláció, melynek hatásaként nem észlelhető a bérjövedelemből élők anyagi helyzetének mérséklődése. Idén is elmaradt a március 15.-ei megemlékezés. Amit hallunk, az hogy Elég a Lezárásokból!


Koronavírus terjedése - COVID-19

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 hét

Egy év után a harmadik hullámot fogtuk ki a járványból. A szájmaszk már minden lakott területen kötelező. A vendéglátóhelyek, iskolák, üzletek bezártak mégis van valami a levegőben, ami reggel szétszed. Este 8-kor elindulni, na még mit nem. Majd pihenek ha öreg leszek, majd ha gyógyszert szedek, majd ha elköltözök otthonba, vagy kioltja mindezt a vakcina.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 9 hónap 1 hét

Túltermelés van szájmaszk gyártásból. El kell adni, erre találják ki egyre több helyen a viselését.Így védekezzünk a légszennyezettségtől, amiben vírusok szaporodtak. Üzemben dolgozom, ahol mindeddig ki van rakva a covidos tájékoztató, milyen tünetek és hogyan köhögjük ki helyesen. Maszkot ne viseljen, ha nem beteg. Ezidáig! De ha lehűlik a levegő, nyálkásodik.Azám influenza?


Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a gyomaendrődi fürdőt

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 3 hét

Jól tartja magát a Liget fürdő. Szükségtelen most erre 1 milliárdot költeni. Olyan egyéb munkahelyi beruházások kellenek, amely itt tudja tartani a munkavállalókat. Honlétüket lakhatási támogatással segíteni. Turisztika szállók mellett bérlakások kiépítése is célszerű.


Beküldő: közlekedési lámpa - Beküldés időpontja: 5 hónap 4 hét

Jó a fejlesztés, de ezzel hány új munkahely fog létrejönni?
A jegyek árai mennyivel fognak nőni a beruházás után?
A környező városok, mint Gyula, Békés, Szarvas stb. is megkapták ugyanezt a támogatást. pl.: Gyula, Békés a dupláját kapta.
Ezekkel próbál majd versenyezni a fürdő? és mégis hogyan? úgy ahogyan eddig?
Nagylapos határában Gyopárosfürdőt reklámozzuk már sok-sok éve. Talán itt kellene elkezdeni változtatni a dolgokon és szép lassan haladni befelé, de míg az a tábla ott lesz addig itt semmi nem fog változni.


Közmunka fizetés

Beküldő: Szabó Dezső - Beküldés időpontja: 5 hónap 3 hét

Ilyen bér juttatások mellett nem fog Gyomaendrődrödön maradni senki mert nem tud félre tenni 140.000ft az már jobban hangzik de 50.000Ft az semmi.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 9 hónap 3 hét

Az alapellátásban lévőknek meg kell határozni a minimális összeget. A közmunka fizetést pedig emelni kell. Hacsak az alapvető élelmiszerek árát nézzük, akkor az infláció mértéke jóval magasabb. Nem szabadna éhséglázadásba jutni. A szükségállapotról V.Róbertet kérdezzük, aki a helyi közfoglalkoztatás vezető kartársa.
https://officina.hu/gazdasag/58-koezmunkas-minimalber-oesszege-2014-emel...


Látványos kisfilm készült Gyomaendrődről

Beküldő: Jozsef Vincze - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

Gondolom a nick neved nem véletlen szüleménye.


Klip a gyomaendrődi havas tájról

Beküldő: Jozsef Vincze - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

Csodálatos képek ! Gyönyörű gyermekkorom volt Gyomán. Nagyon jó volt visszaidézni az emlékeket.


Ugrin nemzetségi találkozó

Beküldő: KUPECZ LÁSZLO - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 nap

Szeretnék a családfáról többet megtudni,lehet,hogy családtag vagyok?


Társkereső

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 5 nap

A CUPYDO keresztény közösségi oldalon olyan társat találhatsz, aki segít a harmonikus kapcsolat értékteremtéséhez. A gyorsan változó világban nem könnyű. Az oldal használói hosszabb ideig tagja a klubnak. Látogass el ide: Christian Loving Magyarország


Infokommunikáció

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

A UPC beolvad a Vodafone-ba. A változás alatt önnek is akadozhat a NET. A home office és az online oktatás során gyakoribb hibák lépnek fel. Másik probléma, hogy az eddig működött emaileket megszünteti a szolgáltató, amit idén az ügyfelek még változatlanul használhattak. Bár a telekommunikációs cég így spórolna, azonban előfizetőinek zavart okozna az átállással.


Az ősz színei - tájfilm Gyomaendrődről

Beküldő: Tömöry Mária - Beküldés időpontja: 8 hónap 3 hét

Sokszor gyönyörködtem...minden évszakban , de a legszebb az ősz !!! A képek /újra/ látásának érzelmi hatásai szavakkal nem kifejezhetők ! Köszönöm.


Nemzeti Ünnep - Október 23 (Koszorúzás)

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 9 hónap 1 hét

Hé Antiforradalmárok! Az új Szabadság tér köznépi felavatasa mikor lesz?


Túzokrezervátum, Dévaványa

Beküldő: Török Gyula - Beküldés időpontja: 9 hónap 3 hét

Szeretném meglátogatni a túzok farmot és a látogató központot, okt.11-én vasárnap délelőtt, két fővel. Nyitva lesznek-e, kell-e előre bejelentkezés? Válaszukat várva, Tisztelettel: Török Gyula


"Rendet, közbiztonságot, erős gazdaságot!" - Jobbikos rendezvény

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 10 hónap 6 nap

A Volner párt programjával, értelmiségi holdudvarral az ország fenntartható fejlődését segíti. A nemzet alapegységeként tekint a hagyományos család modellre. Elutasítja a migrációval létrejövő multikulturális társadalmat és nem támogatja az Európai Egyesült Államok tervét.


IX. Főzzünk, együnk, fürödjünk együtt! - „Cégek” és családok főzőversenye

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 10 hónap 1 hét

A járványügyi intézkedések alatt is sikerült megtartani a rendezvényt. Az idő szép volt a fürdőzésnek.Tudnánk jobbat is, de az a fránya vírus tart. A halfőző fesztiválra lemondták a koncerteket. Ami azt illeti ingyenes volt. Ezért viszont nem 1.osztályú zenekar fogja nekünk adni a belevalót. Ahogy mondott kevésbbé érdekli a gyomaendrődieket. Az elmaradt gyereknapot pótolni lehetett, hogy ne csak a gyepnek zenéljenek.A gólyalábasok köszönték ezt meg a hiányzó polgármesternek. Neked elmentek otthonról?