Hozzászólások

Mutassuk meg hogy közösség vagyunk!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 nap 12 óra

Az, hogy a nők nem érthetnek a borhoz, mégis hívják őket különféle szüreti összejövetelekre. A Borbarát hölgy közvetlenül nem érintett a szőlőtermesztésben, de tisztában van vele, hogyan fogjunk meg helyesen egy poharat, hogyan illatoljunk bele.


Ingyenes lakossági szűrőprogram

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 nap 13 óra

Magyarország lakosságának mintegy 30% a túlsúlyban van. Ez nem csak egy esztétikai probléma, összefüggésben áll a szív- és érrendszeri betegségek, máj és ízületi kórkép kialakulásával, epekövességet okozhat. Helyes étrend mellett és fizikai aktivitással meg lehet szabadulni a súlyfeleslegtől, hacsak kevesebb energiát viszünk be, mint amennyi a szervezet igénye.


Letargia!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hét 2 óra

Egy közép-európai egyetem, mint a CEU nem működne a magyar felsőoktatást támogató alapból. Ehhez ugyanazz a befektetési morál szükséges, mint az országban lévő autógyárainkban van. Ez utóbbit viszont kedvezményes rendszerrel ösztönzi a kormány.


X. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny

Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 1 hét 6 nap

Legközelebb ha otthon Gyomán járok szívesen tartok devizahiteleseknek tájékoztatót, ha valakinek kedve van megszervezni


Beküldő: Milánka - Beküldés időpontja: 2 hét 9 óra

19 nap múlva rendezvény és nem lehet tudni mi lesz a pontos program! Mindig az utolsó pillanatban kell a programokat kitenni, hogy az emberek nem tudjanak előre tervezni?


Közmunka fizetés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 3 hét

Az önkormányzat sok pénzt költött a munkaerőpiac szempontjából zsákutcának bizonyult közfoglalkoztatásra. A munkaügyi képzésekre biztosított keretet viszont csökkentették. Az álláskeresési járadék folyósítását pedig 6 hónapról 3 hónapra vették.


Állások Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 5 nap

A zöld gumi kft gépkezelőket keres több műszakos állásra 1000/órabér+minőségi bónuszlehetőség,szállással. info@zoldgumikft.hu


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 1 hét

Munkalehetőség Esztergomban. 170ezer/hónap, szállást és előleget is biztosítva. Livita neked . hu


XX. Nemzetközi Halfőző Verseny és Megyei Vadásznap

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Egy újabb fesztiválja a városnak. Kell is, hogy ne menjenek el a fiatalok. A Road például először jön, nem mint a Gesarol a bogártalálkozón. A rendezvény meg ingyenes lesz. Az elvándorlás az foglalkozás probléma is, nincsenek új munkahelyek.


Beküldő: H.Imre - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Minden évben az Endrődi részen volt megrendezve ez a rendezvény de ezt is elvették az endrődi emberektől :(


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 1 hét

Rendezvényeinken várjuk a magyar önvédelmi mozgalom standnál. Tömegközlekedési pontokon keresse toborzó plakátjainkat. www.facebook.com/magyaronvedelem/


Beküldő: jegesmedve - Beküldés időpontja: 3 hónap 2 hét

A rénszarvas vadász képviselő ellen lesz egy kis tüntetés aznap szóval ne lepődjön meg senki!
Üdv a jegesmedvék :)


Beküldő: Milánka - Beküldés időpontja: 3 hónap 2 hét

24 nap múlva rendezvény és nem lehet tudni mi lesz a pontos a vadásznapi program! A városi rendezvényekért ki a felelős? Mindig az utolsó pillanatban kell a programokat kitenni, hogy az emberek nem tudjanak előre tervezni?
Semmi nem változott ebben a városban, megértem aki elmegy innét.


Szervíz

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Mágus itt találni számítógép szerelőt. A Comp üzletbe nem megjavítnák, másikat adnak ki ügyfélnek. Úgy van, ha nyomtatóba keresek patront, akkor azt állítja régi a cucc, és megvetetne újat. Alaplapot processzorral cserélnék, persze nem ingyen. Hová menjek megbízható szakboltba?


VI. Főtéri sokadalom

Beküldő: zola - Beküldés időpontja: 2 hónap 4 hét

Hát jó pár évvel ezelőtt még három napos nagy rendezvény volt az aug 20 de egybe volt kötve a halfőző versennyel 2007-es évek környékén voltak jó koncertek mulatós fellépők!!!!!!!!! 2010-től vége lett mindennek és azóta nem is tudják rendbe hozni ezt a rendezvényt csodálkoznak hogy nem sok ember kíváncsi aki teheti elmegy más megyékbe ez az egyik dolog a másik hogy ezt a halfőző versenyt miért nem lehetne egy napra tenni az aug 20 al????????? miért kell külön külön megrendezni mert nem sok értelme van arra se kíváncsi senki talán ha a kettő rendezvény egybe lenne egy napon az az aug 20 án nagyobb lenne az érdeklődés is délelőtti órákba rotyogna a halászlé a bográcsokba délbe meglenne a kenyérszentelés cipó osztás ahogy az régen is volt!!!!!!!!!!! egész napos műsorral estei órákba 1 mulatós műsorral meg egy koncerttel majd szép tűzijátékkal zárulna!!!!!!


Beküldő: p.janos - Beküldés időpontja: 3 hónap 4 óra

Luxus kiadás volt a városnak a hétfői rendezvény. Olvastam a facebookon az úriember írását, aki a pénteki rendezvényt szervezte, hogy szerinte az ő rendezvénye jó volt és sikeres. Ez nagyon jó, de akkor miért nem ajánlotta fel a városnak, hogy aznap legyen megrendezve a kenyérszentelés és így letudva az Augusztus 20.-ai rendezvény a városban? Nem kellet volna akkor megrendezni a hétfőit és a város megtakarított volna egy halom pénzt. Pénteken négy szárvendég volt míg szombaton csak kettő kisebb. A városnak ennyire sok pénze van, hogy 300-500 embernek rendezzen külön hétfőn rendezvényt egy 13295 fős városban mert éppen akkor van 20.-a? Volt már rá példa pont ebben az évben, hogy a Március 15. ünnepséget 14.-én rendezték, akkor a 20.-át is simán lehet volna 19.-én rendezni és nem került volna a városnak semmibe vagy nagyon minimális összegbe. Látni, lehet, hogy az elmúlt években a gyomai rendezvények a helybeli embereket nem nagyon érdekli. Miért is ennyire érdektelenek ezek a rendezvények?


Beküldő: David - Beküldés időpontja: 3 hónap 14 óra

Éjfélig Retro Disco ehhez képest 23:30-kor már elküldték az embereket haza. Egy cukorka árus és egy gyros árus volt a kínálat délutántól estig. Megérem a vidéki barátaimat, hogy miért nem akarnak jönni Gyomaendrődi rendezvényekre. Aki teheti inkább mennyen máshova szórakozni vagy kikapcsolódni mert Gyomaendrőd ebben nem jó.


Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

Szerintem minden közösségi rendezvény jó, ami szint visz a hétköznapok szürkeségébe.
Akinek baja van ezekkel találjon ki jobbat és tegye az ötletet nyilvánossá, hátha lesz belőle valami


Bajnoki labdarúgó mérkőzés megye II. | Északi csoport 2. forduló

Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 3 hónap 4 nap

Hajrá Gyoma


Nincs szórakozási lehetőség

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 6 nap

Van valami jó disco a környéken? Emlékeztek még a pavilon klubra? A Kohári house weekendek mellett a nagyobb rendezvényekről ismert Dj-k is voltak. Newl,Junior,Sterbinszky, a Zsíros és Smith's rezidencia vagy Náksiék. Így járt ak ide fiatalok Mezőtúrról, Békéscsabáról, Orosházáról, de pesti ismerősei is lejöttek. Már eltűnt a zenei igénylet.


XXII. Nemzetközi Volkswagen „Bogár” Találkozó Gyomaendrődön

Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 3 hónap 1 hét

A szombat este jó lett volna, ha a roadok a helyzet magaslatán állnak, de nem "haladtak" eléggé, Feri szavaival élve.


Spicces horgásztó

Beküldő: Orvos János - Beküldés időpontja: 3 hónap 2 hét

Heló! Elérhetőséget telefon számot szeretnék kérni.Üdv.


Társkereső

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 3 hét

Egy városi családi napon a meeting standnál interaktívoltunk. para-rara padam..hogy,egyedülálló szülőként nehezebb ismerkedni. Több a kötöttség, a bizalom fontossága.


Teljes hídzár a gyomai Hármas-Körös hídon

Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 4 hónap 4 óra

A híd keskeny két autó nehezen fér el egymás mellett. Miért nem lehetett 25-30 éve-amikor összeomlott, kétszer egy méterrel kiszélesíteni?


Éjszakai fürdőzés II.

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 9 óra

Klassz volt. A CSABAI FItt felrendítette testünket, és a retro nem volt Kozmálva. Kellemes szórakozást, cigánybalhé nélkül.


Ne használják a vízibombákat!

Beküldő: Üveges János - Beküldés időpontja: 4 hónap 1 hét

Nagyon jónak találom!!!!!


Ön miben lát elsődlegesen fejlődési lehetőséget Gyomaendrőd számára az elkövetkezendő években?

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

A halászszövetkezet megszűnése után a területi munkaügyi központban jelentkeztem. Néhány évvel azelőtt már voltam munkanélkülin. 6 hónap után semmilyen állásajánlatot nem kaptam. A hivatalnak van egyáltalán tényleges funkciója? Közszolgáltatásuk csak foglalkoztatás helyettesítő pótlékból és közmunkából áll. Mert az átképzésekkel sem tudnak állást biztosítani. Sok értelmes ember vándorol okj-ról OKJ-ra, de hiába. Csak elmennek a droid-gyárakba és kitöltik munkaidejüket.


XX. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál

Beküldő: Tamás Barát - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

Mínuszos lett a rendezvény! Tegnap este a helyi Tv-ben mondták! A városnak a rendezvény után még fizetni kell majdnem 300 Eft-ott mert elszámolták magukat! Megérte ez a városnak? Így bárki rendezhet rendezvényt mert a város úgyis kifizeti.


Zenés estek

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 1 hét

A mi kis falunk Kétpó. A 3 napos főzzünk együtt fesztiválon 2018-ban kajálhatjuk a rockot. Ossian, Republic, Kárpátia, Edda, Fish. Ott ugyan nincs penny market, lidl, a bolt és kocsma forgalma ettől majd megnő. Ismerős arcok, tehát hónajban lehet irígyelni. Ez betyár lesz!


Szabadvízi strand a Templom-zugi holtág északnyugati partján

Beküldő: Tamás Barát - Beküldés időpontja: 5 hónap 1 hét

Balatoni belépő árak az endrődi szabadstrandon :(
Az endrődi szabadstrand belépője: 550 Ft.
Balatonon 55 szabadstrand található, ebből 25 szabadstrandnak a belépője 550 Ft alatt van. pl.: Keszthely, Tihany, Zánka, Badacsony, stb..

2018-as Balatoni strandbelépő árak
http://csodalatosbalaton.hu/hirek/balaton/balatoni-strandbelepo-arak-2018