Elindultunk...

admin képe
Beküldés: 2008/11/18 - 20:00 | Frissítés: 2008/11/18
Szerző: admin
Cikkek: 

Kedves Látogató!

Üdvözöljük Gyomaendrőd város független, alternatív honlapján.

Tisztában vagyunk vele, hogy városunkban rengeteg lehetőség rejlik. Azonban ha értékeinket nem mutatjuk meg a nagyvilágnak, nem tárjuk szélesre kapuinkat, településünk felfedezetlenül marad.
Nagyszerű adottságainkkal élve a turisztika az egyik kitörési pont, itt tudunk aktívabban tenni a lakóhelyünkért. Elsősorban ezen az úton kívánunk elindulni új kezdeményezésünkkel.
Az elmúlt években rohamosan nőtt az Internet elterjedtsége, ma már minden fontos célkitűzésnek meg kell jelennie kikristályosodott formában a világhálón is. Ilyen feladat Gyomaendrőd idegenforgalmi fellendítése is. Ma az emberek gyakran a számítógépük előtt döntenek következő úti céljukról. Miért ne adjuk meg neki a lehetőséget, hogy minket válasszanak?
Oldalunkon minden szállásadót, vendéglátót, kikapcsolódási lehetőséget és szolgáltatást igyekeztünk feltüntetni – mindezt teljesen ingyenesen. Ezen az alapkoncepción a jövőben sem kívánunk változtatni, mivel kompromisszumok nélküli, teljes körű megoldásra törekszünk.
Portálunk megépítésekor olyan újszerű lépéseket tettünk, mint Gyomaendrőd holtágainak és horgászati értékeinek feltérképezése, valamint túraútvonalakat dolgoztunk ki a környező tájra.
Azonban nem csak turisztikáról van szó. „Minden, ami Gyomaendrőd” – szól a szlogenünk.
Egyedülállóan átfogó adatbázist hoztunk létre a városunkban működő mintegy félezer vállalkozásról és üzletről címekkel, elérhetőségekkel és fotókkal, térképpel és GPS adatokkal. Próbáltunk a teljességre törekedni, de óhatatlanul kimaradhattak néhányan. Mi elkezdtünk valamit, de a hiányzó mozaikdarabokat már közösen rakjuk össze. Aki nem szerepel az adatbázisainkban, kérjük, jelezzen: töltse ki az adatlapot és felkerül az oldalunka. Építsük a portált együtt!
Oldalunkon emellett megtalálhatók a temetkezési és anyakönyvi hírek. Valamint saját újságírógárdával is rendelkezünk, akik a friss hírfolyamot és cikkeket biztosítják.
Portálunk következő fejlesztési fázisát az idegen nyelvű lokalizáció jelenti, emellett további új rovatok megjelentetését is tervezzük.
A Gyomaendrod.com egy apró kezdeményezés, amely vélhetőleg egy tágabb perspektíva alkotóeleme lehet, amely során Gyomaendrődöt jobban kinyitjuk a világra, a világot Gyomaendrődre és a helybélieket is egymás felé. Rengeteg ötletünk van, ezeket folyamatosan jelenítjük meg.
Nem a rossz helyen élünk, talán csak eddig nem mindig gondolkodtunk helyesen.
Szívesen fogadunk bármilyen építő jellegű kezdeményezést, javaslatot az info@gyomaendrod.com címre.

Üdvözlettel: gyomaendrod.com csapat

Köszönet illeti az alábbi személyeket, akik munkájukkal segítették az oldal létrejöttét:

  • Iványi László
  • Pintér László
  • Petri János
  • Sipos Tas Töhötöm
  • Kiss Hajnalka

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás