Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál

KSI SE Gyomaendrőd képe
Beküldés: 2015/12/09 - 23:11 | Frissítés: 2015/12/09
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd
Cikkek: 

A KSI gyomaendrődi csapatánál a múlt hétvégén rendezték meg a klub évértékelő, évadzáró vacsoráját a Holler étteremben. A közel kétszáz fős rendezvényen részt vett Hüttner Csaba, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség utánpótlás- vezetőedzője, aki méltatta Kovács Gábor edzői tevékenységét. Az ország egyik legnagyobb szakmai felkészültséggel rendelkező edzőjének tartja Gábort. Elismerően szólt a KSI tagozatában folyó szakmai munkáról.
Oláh Tamás, a KSI szakosztályvezetője is tiszteletét tette, akit elkísért a KSI három világszínvonalú ifjúsági versenyzője: Racskó Fruzsina, Jenei Virág és Gazsó Dorka. A lányok adták át a jutalmakat a kiemelkedő vidéki versenyzőknek. Minden felszólaló kiemelte a klubban uralkodó családias légkört és a szülők áldozatos munkáját.
A Gyomaendrődi Önkormányzat részéről Lehóczkiné Tímár Irén alpolgármester-asszony köszöntötte a vendégeket, versenyzőket és további sikeres és eredményes felkészülést és munkát kívánt nekik.
Képviselő testület részéről még Ágostonné Farkas Mária, Nagyné Perjési Anikó és Poharerec László tisztelte meg az ünnepi vacsorát.
A hajnalig tartó mulatozáson együtt táncoltak meghívott vendégek versenyzők, szülők.
A gyomaendrődiek különleges helyzetben vannak, hiszen a budapesti KSI sportegyesülethez tartoznak és nagyon büszkék is erre. Két éve Oláh Tamás és Agócs Mihály mesteredző fejéből pattant ki az ötlet, hogy Gyomaendrődön egy kihelyezett tagozatot hoznak létre. Az ötletből valóság lett és azóta is szárnyal az egyesület. A közös edzőtáborok és versenyek még inkább összehozzák a versenyzőket, hiszen sokszor egy hajóban ül budapesti és gyomai kajakos.
A gyomaendrődi csapatból idén három fő került be valamely korosztályos válogatott keretbe. Amire még nagyon büszkék, hogy ebben az esztendőben mind a 16 versenyzőjük aki rajthoz állt az utánpótlás bajnokságon, éremmel a nyakában tért haza. Ez szinte páratlan teljesítmény. Az 50 fős gyomai tagozat Kovács Gábor és felesége Kovácsné Kozma Diána irányítása alatt működik. Családias környezetben, a város szívében helyezkedik el a vízitelepük, ahol nap, mint nap edzenek és kikapcsolódnak a gyerekek és a szüleik is.

Cikk, fotó: KSI Gyomaendrőd

Kapcsolódó képek

Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál
Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál
Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál
Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál
Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál
Évzáró a KSI gyomaendrődi tagozatánál

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás