Fehér Dávid bronzérmes az országos bajnokságon

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2015/11/18 - 16:28 | Frissítés: 2015/11/18
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

Budapesten a Körcsarnok adott otthont a Diák C Országos Bajnokságnak november 14-én. A Gyomaendrődi Judo Klubot Fehér Dávid képviselte és a Magyar Kupa bronzérem után ezúttal egy súlycsoporttal fentebb a magyar bajnokságon is harmadik lett. A jó teljesítményt a verseny végén még egy bajnoki éremmel fejelte meg, hiszen a régiók közötti csapatversenyen második lett a Közép-magyarországi Régió csapatával.
A korábbi 39 kg-os versenyző ezúttal a 42 kg-os súlycsoportban indult. A legjobb négy közé jutásért két mérkőzést is ipponnal nyert. A döntőért vívott küzdelemben azonban egy korán jött hiba miatt a bronzmérkőzésre kényszerült. A harmadik hely már nem volt kérdés, hiszen ezt a mérkőzést is idő előtt fejezte be.
Az egyéni küzdelmek után következett a régiók közötti csapatverseny. Dávid a Közép-magyarországi régió csapatában szerepelve három győzelemmel segítette az esélytelennek tartott csapatot az ezüstéremhez.
Varga István edző: Dávid élete első magyar bajnokságán szerepelt. Szerencsére nem látszott rajta a megilletődöttség. Egy apró hiba ugyan elvette az aranyérem lehetőségét, de mentalitásának köszönhetően a bronzmérkőzésre össze tudta kapni magát! A klub egyik nagy reménysége, hiszen ebben az évben is számtalan érmet tudott szerezni annak ellenére, hogy hónapokon keresztül sérült volt. A következő évnek úgy vágunk neki, hogy az idei teljesítményt is felülmúljuk!

Cikk: Gyomaendrődi Judo Club

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás