Fehér Dóra Magyar Kupa győztes

admin képe
Beküldés: 2017/02/28 - 00:01 | Frissítés: 2017/02/28
Szerző: admin
Cikkek: 

Az elmúlt szombaton a Gyomaendrődi Judo Klub versenyzői két helyszínen is szőnyegre léptek. Előbb Fehér Dóra az UTE csarnokában szerzett aranyérmet a juniorok Magyar Kupáján a 78 kg-os súlycsoportban, délután pedig Sóczó Rebeka a III. Körös Kupán a serdülők 63 kg-os mezőnyében lett első!
Egy nap két helyszínen versenyeztek a gyomaendrődi versenyzők. A Magyar Kupán szőnyegre lépő Fehér Dóra a nála idősebb juniorok között négy mérkőzését nyerte meg idő előtt, ami után méltán akasztották nyakába az aranyérmet!
Valamivel később Sóczó Rebeka a Körös Kupán menetelt ipponokkal a végső győzelemig!
Varga István edző: büszke vagyok a lányokra! Dóri ezúttal érett versenyzéssel hozta a tőle elvárhatót! Minden mérkőzését meggyőző fölénnyel nyerte, ami biztató a jövőre nézve. Remélem igazi önbizalom növelő győzelem volt, ami megerősíti. Rebeka versenyeztetésének a célja az volt, hogy megismerjük a mezőnyt. Kijelenthetjük, hogy ez nem sikerült, hiszen senki nem tudott a megjelenők közül komoly ellenállást tanúsítani! A jövő hétvégi diákolimpia lesz az első komoly megmérettetése a saját korosztályában, ismeretlen mezőnyben.

Cikk, fotó: Gyomaendrődi Judo Klub

Kapcsolódó képek

Fehér Dóra Magyar Kupa győztes
Fehér Dóra Magyar Kupa győztes

Kapcsolódó cikkek

Három érem a Tenkes Kupáról
Három érem a Tenkes Kupáról
Dátum: 2017. augusztus 21. (hétfő)
Fehér Dóra junior OB ezüstérmes
Fehér Dóra junior OB ezüstérmes
Dátum: 2017. március 20. (hétfő)

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás