Fehér Dóra országos diákolimpiai bajnok

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

Március 20-án Baján rendezték meg az ifjúsági korosztály országos diákolimpiai döntőjét. A Gyomaendrődi Judo Klub versenyzője, Fehér Dóra a 70 kg-os mezőnyben ellentmondást nem tűrően menetelt a dobogó legfelső fokáig. Egy nappal korábban a serdülők ugyanott nemzetközi válogató versenyen vettek részt, ahol Sóczó Rebeka ismét kiemelkedően teljesítve hozta el az aranyérmet a 63 kg-osok között.
Mindkét lány ippon győzelmeket aratva lett súlycsoportja legjobbja. A hétvége a gyors győzelmekről szólt. Rebeka fél mérkőzésnyi időt sem adott ellenfeleinek az aranyéremig vezető úton. Fehér Dóra vasárnap megfejelte ezt a teljesítményt! Három mérkőzésén összesen 18 másodpercet töltött a szőnyegen! A lányok mellett szombaton Fehér Attila, míg vasárnap Nagy Zoltán végzett a 9. helyen.
Varga István edző: Rebeka egy négynapos szlovén edzőtábort követően kevés pihenés után érkezett a versenyre. A teljesítményén ez szerencsére nem látszott. Magabiztos győzelmek után idén már harmadszor állt a dobogó legfelső fokára, amivel tovább erősítette rangsor elsőségét. Dóri az első aranyérmét hozta idén. Igen jókor, hiszen ezzel diákolimpiai bajnok lett. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az idei sok versenyen eddig mindössze kétszer indult a saját korosztályában. A nagyon gyors győzelmek annak köszönhetőek, hogy az első akciókat egyből tökéletesen sikerült végrehajtani. Ez jó előjel az elkövetkezendő versenyekre.

Cikk, fotó: Gyomaendrődi Judo Klub

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.