Gyomaendrődi szereplő az új Mindegy Kulturális Társulás és Miller Zoltán koprodukcióban

Beküldés: 2021/01/20 - 12:08 | Frissítés: 2022/07/19
Szerző: admin

Cikkek

2019. április elsején rövidfilm sorozatot indított a Mindegy Kulturális Társulás “Függőségi Program” címmel. A sorozat a káros szenvedélyeinkre, a helytelen életvezetéseinkre és a függőségeinkre hívja fel a figyelmet.
A sorozat érdekessége, hogy az 5. rész “A Mezítelen Valóság” és a 7.rész a “MATCH” című rövidfilm szereplője (ennek a résznek a művészeti vezetője is) Tóth Brigitta, Békés megyei származású, gyomaendrődi lány.
A társulás meghatározó tagja Brigi és a munkája nélkül nem tudtunk volna ilyen sikereket elérni – írja Kotány Bence, a Mindegy Kulturális Társulás vezetője.
Az 5. rész “A Mezítelen Valóság” címmel jelent meg. A 2020. IV. Hét Domb Filmfesztiválon Egyéb kategóriában III. helyezést ért el. A döntős 65 filmből a legnézettebb alkotás a közönségszavazáson. (Zsűri: Rófusz Ferenc, Pokorny Lia és Réz András)

A Mezítelen Valóság - The Naked Truth | Függőségi Program 5. Rész
Forrás: (https://youtu.be/ZNGZIgl6p8k)

A 7. rész bemutatójára 2021. január 15-én került sor az interneten.
A “MATCH” című rövidfilm a Mindegy Kulturális Társulás és Miller Zoltán koprodukciója, mely a társulás “Függőségi Program” társadalomkritikai sorozatának 7. része.

Match | Mindegy X Miller 7. Rész
Forrás: (https://youtu.be/kEr4xOd2z-I)

Zenéjét és szövegét Miller Zoltán (színész, énekes - EMeRTon-díj, Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt) szerezte és írta. A dal előadására fiát, Miller Dávidot (színész, énekes, televíziós műsorvezető) kérte fel, aki nagy örömmel azonnal igent mondott.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.