Gyomaendrődiek a Felnőtt kajak-kenu Bajnokságon

KSI SE Gyomaendrőd képe
Beküldés: 2020/08/22 - 22:50 | Frissítés: 2020/08/23
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd
Cikkek: 

Hétfőn kezdődik az országos kajak-kenu bajnokság, ahol a magyar kajak sport elitje, olimpiai világ- és Európa bajnokok állnak rajthoz.
Az egyik legszínvonalasabb és legnagyobb érdeklődéssel várt versenyszámban a K-2 férfi 1000 méteren két gyomaendrődi születésű fiatalember is rajthoz áll. Hétfőn délelőtt egy előfutamban küzd meg a döntőbe jutásért Tótka Sándor és Fodor Bence. Sanyi már az UTE versenyzőjeként szegedi párjával, Nádas Bencével a szám egyik esélyeseként versenyez majd, míg a KSI Gyomaendrőd versenyzője, Bence a szolnokiak fiatal tehetségével, Tamási Zsomborral küzd a szép helyezésekért.

A képen hátul Fodor Bence, a KSI Gyomaendrőd versenyzője és Zsombor

Fodor Bence és Tamási Zsombor az idei év eddigi legjobb ifjúsági kajakpárosaként próbál helytállni a roppant erős és világszínvonalú, felnőtt mezőnyben. A két párosnak nem ugyanaz a célja. Tótka Sanyiék minél fényesebb éremért küzdenek, Fodor Bencéék a döntőbe jutással és ott egy szép szerepléssel is elégedettek lennének! Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fognak küzdeni! Meg akarják nehezíteni a világklasszisok dolgát!

Kívánjuk, hogy mindkét páros, így mindkét gyomai fiatalember elégedetten térhessen haza a bajnokságról.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás