Gyűlnek a serlegek a KSI Gyomaendrőd vitrinjében

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd

Cikkek

A még nem egészen egy éves kajakegyesület újabb kupát nyert rangos népszerűsítő versenyen. Most Békésről hódították el a csapatverseny második helyéért járó díszes serleget.
Több ok miatt is nagyon értékes ez a helyezés:
Az első az, hogy a KSI Gyomaendrőd csapata koránt sem teljes létszámmal vett részt ezen a Békésen már hagyományos duatlon versenyen. Sokan távol maradtak a megmérettetéstől, lázas betegség miatt.
A második ok, ami az eredmény értékét növeli az, hogy ismét megelőzték a nagy múltú Békés megyei egyesületeket. A Szarvasi kajak-kenu klub minimális előnnyel nyerte a csapatversenyt a második KSI előtt. Megelőzték többek között a majd ötven éve fennálló békésszentandrási csapatot is.
A harmadik ok a KSI Gyomaendrőd versenyzőinek példamutató helytállása. Jól vizsgáztak küzdeni tudásból, akaraterőből és edzettségből. Mindent megtettek a győzelemért, természetesen a sportszerűség keretein belül. Egytől egyig felülmúlták önmagukat.
Szeptember 19-én távolabbi túrára utazott a KSI Gyomaendrőd küldöttsége. Szombaton Miskolc város bajnokságán vettek részt, vasárnap pedig Tiszaújvárosban a Sprint Aréna elnevezésű viadalon versenyeztek a gyerekek. A csapat két éjszakát töltött el Bükkszentkereszten a Kner Imre Gimnázium nyaralójában. Az összesített végeredmény egy újabb serleg a csapatnak, számtalan arany, ezüst és bronzérem a gyerekeknek, de ami a legfontosabb: hatalmas élmények a szülőknek és a versenyzőknek. A versenyzésen kívül program volt még az erdei séta, szalonna sütés tábortűz mellett. Nagyon nagy élmény volt a miskolctapolcai Barlangfürdő látogatás, a lillafüredi barangolás, de a legjobb az volt, hogy gyermekek és szüleik együtt töltötték a hétvégét a festői Bükk hegységben.
Jó hír a KSI Gyomaendrőd háza tájáról, hogy elkészült a klub vízitelepén a várva várt lábteniszpálya. Ez egy újabb lehetőség a szabadidő hasznos és egészséges eltöltésére. Eggyel több az ok, hogy az is kilátogasson a vízitelepre, aki nem feltétlen kajakozni akar, hanem egyéb kikapcsolódásra vágyik. A fiatal kajakosok és a szülők már birtokba vették és használják a pályát. Nagy sikere van a gyermekek és a felnőttek körében is.

Cikk, fotó: KSI Gyomaendrőd

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó cikkek

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.