Három Körös Kajak aranyérem a Budapest Maraton Kajak-Kenu versenyen

admin képe
Beküldés: 2018/10/09 - 20:28 | Frissítés: 2018/10/09
Szerző: admin
Cikkek: 

Ez év október 6-án került megrendezésre a Budapesti Kajak-Kenu Szövetség és az UTE szervezésében a Budapest Maraton bajnokság, ahová rekordszámú nevezés érkezett az ország minden részéből. Kiváló időben és gyönyörű környezetben evezhették végig a versenyzők a most mindenki számára egységes 6 km-es távot. Az UTE remek helyszínnel és a kiváló vendéglátással fogadta az érkezőket, a családias hangulatnak köszönhetően szinte úgy éreztük, hogy „hazajárunk” az újpesti vízitelepre.
A mi és a gyerekek nagy örömére találkozhattunk Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredzővel, akinek ezúton is gratulálunk a NOB Edzői Életműdíjához.

Három Körös Kajak aranyérem a Budapest Maraton Kajak-Kenu versenyen

Az egy héttel korábban megrendezett Diákolimpiához hasonlóan itt is szenzációs eredményeket értek el a Körös Kajak SE versenyzői, így Gyomaendrőd neve sűrűn elhangzott az érmek átadásakor. Varjú Marcell, Nagy Ágoston és Hermeczi Richárd is aranyérmes lett. Fekécs Hanna és Gellai Balázs második helyezést ért el. Harmadik helyen ért célba Fehér Dávid és Gellai Gergő. A többi sportolónk is - Tímár Krisztián, Kata Dominik, Kiss Balázs, Varjú Zalán, Pap Dániel, Laskai Ádám - szép, küzdelmes versenyzést mutatva értek el jó eredményeket a népes mezőnyben.
A Körös Kajak SE továbbra is vár minden kajakozni vagy sárkányhajózni vágyó gyereket és felnőttet, aki sportolással szeretné tölteni a szabadidejét, vagy akár versenyezni is szeretne az ország egyik nagy múltú egyesületében. Információ: koroskajak.hu, Csőke Zsolt, edző Tel.: 06 70 420 19 44

Cikk, fotó: Körös Kajak SE

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás