Hidasi Tamás ismét MKK győztes

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2012/03/05 - 08:34 | Frissítés: 2015/08/13
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

2012. március 4-én Piliscsabán lépett szőnyegre a Gyomaendrődi Judo Klub három versenyzője és minden éremből hazahoztak egyet! Hidasi Tamás megismételve a tavalyi évet ismét Magyar Köztársaság Kupát nyert (ezúttal egy súlycsoporttal feljebb), Lövei Zsuzsanna ezüstérmet szerzett, míg Nagy Zoltán szintén ismételve a bronzéremig jutott. Mindhárom versenyző a korábbi évhez képest egy súlycsoporttal fentebb versenyezve érte el az eredményét!
Nagy Zoltán lépett először szőnyegre a nap folyamán a Diák "B" korosztály 60 kg-os mezőnyében és első mérkőzésén mindjárt korai győzelmet aratott. Sajnos ez után apró hibájának köszönhetően vereséget szenvedett s hiába javított még jó mérkőzéssel a teljesítményén, ezúttal a harmadik helyen végzett.
Hidasi Tamás szintén a Diák "B" korosztályban képviselte a Gyomaendrődi Judo Klubot. Ezen a versenyen az 55 kg-osok mezőnye volt kénytelen fejet hajtani Tomi előtt, hiszen meggyőző teljesítménnyel az elődöntőben a súlycsoport tavalyi országos bajnokát legyőzve majd a döntőben is magabiztosan judózva lett ismét Magyar Köztársaság Kupa győztes.
Lövei Zsuzsanna a Diák "A" korcsoport 50 kg-os mezőnyében indult úgy, hogy mindössze 20 dkg-al esett át a 45 kg-os súlycsoport határán. Könnyebb testsúllyal is sikerült érmet szerezni, ami csak a győri versenyzőtől elszenvedett figyelmetlenségből adódó vereség miatt lett ezüstérem, hiszen veszprémi ellenfelét például sima mérkőzésen verte.

Varga István: kis diákcsapatunk ismét megmutatta, hogy erős! Az eredményekkel természetesen elégedett lehetek, de a versenyen láttuk azt is, milyen hibákat kell még kijavítanunk. Kicsit tartottam a versenytől, hiszen mindhárom versenyzőm súlycsoportot váltott, bár súlyuk csak kevéssel van a kisebb súlyhatár felett. Hosszútávra tervezünk, tehát úgy gondoltam, mindenki olyan súlycsoportban kezdje az évet, amibe az Országos Bajnokságon is bele fog férni. A tavalyi országos bajnoki ezüstérmeseim jól teljesítettek a Magyar Köztársaság Kupán és bizonyították, hogy számolni kell velük.

Kapcsolódó képek

Hidasi Tamás ismét MKK győztes
Hidasi Tamás ismét MKK győztes
Hidasi Tamás ismét MKK győztes

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás