Időközi választás Gyomaendrődön - Bemutatkozik Nagyné Perjési Anikó

admin képe
Beküldés: 2011/02/02 - 23:27 | Frissítés: 2014/11/12
Szerző: admin
Cikkek: 

Tisztelettel Üdvözlöm Önöket!

Nagyné Perjési Anikó vagyok. A 2. számú választókerületben élek immár 23 esztendeje férjemmel, és három gyermekemmel. Pécsett végeztem tanulmányaimat, és váltam okleveles építészmérnökké, illetve műszaki tanárrá. Ezt követően kerültem Gyomaendrődre. Itt kaptam állást a 617 sz. Ipari Szakmunkásképző Intézetben, ahol 12 éven keresztül oktattam a fiatalokat. Az életemnek része a folyamatos tanulás, hiszen szakmámban állandóan naprakész információkkal kell rendelkezni. Időközben megszereztem a Budapesti Műszaki Egyetemen városfejlesztő-városgazdálkodási, Debrecenben tervező szakmérnöki diplomámat. Az elmúlt két évben cégvezetési és marketing ismereteimet fejlesztettem.

Férjemmel 13 éve hoztuk létre vállalkozásunkat az Insula Bau Kft-t. Építőipari tervezéssel, kivitelezéssel, épületenergetikával, teljes körű környezetvédelmi szolgáltatással, idegenforgalommal, ZBR, KEOP, EMVA pályázatok készítésével foglalkozunk.

Kreativitásomat, szakmai tudásomat, megvalósítható, reális ötleteimet tudom felajánlani Önöknek!

Független jelöltként indulok a 2. számú választókerület időközi választásán. Nagy vihart kavart a városban, hogy a Körösök Vidékéért Egyesület alapító tagjaként, miért függetlenként indulok. Vallom, hogy egy képviselőnek elsősorban a választókerületéért, a városáért kell megfelelő szakmai tudással, kompromisszumkészséggel felelős döntéseket hozni. Ezt csak úgy teheti meg, ha nincs elkötelezve sem pártnak, sem egyesületnek. A Körösök Vidékéért Egyesület ezt a döntésemet tiszteletben tarja, és támogatásáról biztosított.

Programomat a kitöltött kérdőívek, az Önökkel történt beszélgetések és tapasztalataim alapján állítottam össze.

A választókerületünkben elérendő közös céljaink a következők:

  • Megkeresni a megoldást a szennyvízelvezetés problémájára.
  • A csapadékvíz elvezető rendszer folyamatos tisztítása, karbantartása.
  • Járdák építése, felújítása.
  • A mellékutcákban a közvilágítás javítása.
  • A meglévő utak, kerékpárutak folyamatos karbantartása.

A városban elérendő céljaimat a következők szerint csoportosítottam:

Oktatás, Egészségügy, Városfejlesztés, Körösök, Szabadidős és versenysportok, Közművelődés, Idegenforgalom, Hulladékkezelés, Helyi vállalkozások.

Ezekről, a www.perjesianiko.blogspot.com internetes blogomon olvashatnak részletesen. Írhatnak kommenteket, várom „ötlet” és „megoldandó problémák” oldalaimon hozzászólásaikat.

Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, és megválasztanak képviselőjüknek, úgy a későbbiekben ezen a blogoldalon naprakészen tudom Önöket értesíteni a városban történő eseményekről, segíthetek megérteni a testületi üléseken hozott döntéseket, azok hátterét, illetve Önök is azonnal tudják kommentálni a leírtakat.

2011. FEBRUÁR 12-ÉN, SZOMBATON 15:00 -TÓL
LAKOSSÁGI FÓRUMOT TARTOK
A KATONA JÓZSEF VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN,
MELYRE MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁROK!

Akik egyetértenek programommal, az általam képviselt értékrenddel, akár magánszemélyként, egyesületként vagy pártként, azok támogatását előre is köszönöm!

Maradok tisztelettel:

Nagyné Perjési Anikó

 

KÉREM, 2011. FEBRUÁR 19-ÉN SZOMBATON FÁRADJANAK EL SZAVAZNI,
HISZEN A MI VÁLASZTÓKERÜLETÜNKRŐL VAN SZÓ!
SZÁMÍTOK AZ ÖN SZAVAZATÁRA!

Elérhetőségeim:
Személyesen megtalálnak a Kossuth út 8. alatt lévő irodánkban
hétköznap 7:30-16:00-ig.
email címem: perjesi@freemail.hu

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás