Körös Kajak aranyérmek Fadd-Domboriban

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: Körös Kajak Sportegyesület | Fotó: Körös Kajak Sportegyesület

Cikkek

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a dunántúli Fadd-Domboriban rendezték meg a Vidék-bajnokságot. A rekordszámú résztvevők közül a Körös Kajak SE nevezte a nyolcadik legtöbb versenyzőt, közel ötvenen „álltak” rajthoz Gyomaendrődöt képviselve. A Körös Kajak versenyzőinek egy része már július 11-én „leköltözött” a faddi holtág partjára, hiszen másnap - pénteken - már az 500 méteres táv előfutamait rendezték meg. Péntek délutánra a többi versenyző nagy része is megérkezett, így még egy versenyzés előtti edzés is belefért az időbe. A szombati napon már teljes gőzzel zajlottak az események, egyrészt a versenypályán, másrészt a sátrak alatt is, hiszen a gyerekek pontos étkezéséről a szülők gondoskodnak, mint ahogyan pl. a szükséges eszközök rendelkezésre állásáról is.

Az 1000 méteres távon a következő eredmények születtek, ahol a férfi K2 kölyök kategóriában két párosunk is döntős lett:
2. hely: Hermeczi Richárd-Fehér Dávid
6. hely: Varjú Marcell-Nagy Dominik

Férfi serdülő K4:
5. hely: Pap Dániel-Varjú Zalán-Gellai Balázs-Koloh László

Férfi ifi K4:
5. hely: Kata Dominik-Gózon Barnabás

Vasárnap 2000 métert kellett teljesíteni a versenyzőknek, ahol a Körös Kajakos gyerekek ismét kiválóan teljesítettek:

1. hely: Nagy Ágoston, Kun Csanád, Csontos Tibor, Giricz Rebeka
2. hely: Csontos Levente, Almási Zoltán, Gubucz Panna-Fekécs Zsófia-Erdélyi Péter-Nagy Ágoston, Csiki Roland-Mészáros Nelli-Nagy Szabolcs-Gubucz Liliána
3. hely: Hermeczi Richárd-Fehér Dávid, Gellai Gergő, Csiki Roland, Varjú Marcell, Fehér Dávid, Nagy Dominik, Bela Zsóka-Kabai Rebeka-Katona Gábor-Kertész József
4. hely: Bézi Kristóf, Pap Dániel-Varjú Zalán
5. hely: Koloh László, Pap Dániel, Varjú Zalán
6. hely: Mészáros Nelli

A Körös Kajak SE a 32 egyesület közül a 11. helyet szerezte meg az éremtáblázaton, amely nagyon jó eredmény, hiszen olyan nagy múltú klubokat is sikerült megelőzni, mint a Békési Kajak-Kenu Club, a Szarvasi Kajak-Kenu Club, Atomerőmű Sportegyesület Paks vagy a Szolnoki Sportcentrum. A Körös Kajak SE tehát jó úton halad nemcsak a szabadidősport, hanem a versenysport területén is, a fejlődés évről-évre nyomon követhető, azonban az egymást követő versenyek és szezonok folyamatos kihívásokat is jelentenek. Az egyesület mindig arra törekszik, hogy sikeresen teljesítse azokat és az elvégzett munka gyümölcse nemcsak érem, hanem a gyerekek öröme, boldogsága is legyen, szüleikkel együtt.
A Körös Kajak SE továbbra is várja a sportolni vágyó gyerekeket, akik szeretnék szabad idejüket tartalmasan, mozgással eltölteni. Lehetőség van a kajakozás mellet túrázásra kenukkal, sárkányhajókkal, sőt a SUP-ot is kipróbálhatják a Fűzfás-zug holtágán. Emellett különböző programokkal színesítjük az edzéseket, pl. sorversenyek rendezésével. Az egyesület életével, eseményeivel kapcsolatban látogassanak el honlapunkra, ill. információt pl. az edzésekkel kapcsolatban az alábbi telefonszámon kérhetnek:
Csőke Zsolt edző, tel.: 06 70 420 19 44

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.