A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei

admin képe
Beküldés: 2015/05/18 - 18:49 | Frissítés: 2019/06/21
Szerző: admin
Cikkek: 

Az áprilisi sikeres Hanzok Őrs szegedi Emlékverseny után házi bajnokságot szerveztünk az egyesület Fűzfás-zugi telephelyén, amit egy családi nappal kötöttünk egybe.
Május 10-én vasárnap délután a legkisebbektől a legnagyobbakig vízre szálltak, hogy egy vidám versenyen összemérhessék erejüket. Mindig nagy öröm győztesen kiszállni a hajóból, de akik életük első versenyén szerepelnek, örök élmény marad számukra. Az edző elismerése, a dobogón állva átvenni az érmet még a büszke szülők szívét is megdobogtatja. Arany érmet kapott: Tímár Krisztián, Gellai Gergő, Hermeczi Richárd, Gellai Balázs, Hajdú Zalán, Vincze Levente, Kovács Viktor, Gubucz Szilvia, Varga Zsanett és Giricz Bettina.

Az eredményhirdetések után mindenki szabadon választhatott, milyen hajót szeretne kipróbálni: a bátrabbak igazi versenyhajókat, a többiek a túrakenukat ülték meg, így lehetséges volt, hogy testvérek, szülők is egy hajóban evezhettek.
Később előkerültek a házi finomságok, sütemény, kenyér, szalonna, kolbász és egy kedves beszélgetés mellett megsütöttük a vacsoránkat.
A telepre kilátogatott ifj. Tótka Sándor is, aki eddigi legeredményesebb versenyzőnk. Jelenleg az Újpest színeiben készül a világversenyekre. Az érdeklődőknek mesélt mindennapjairól, az edzésekről. Május 16-án a Portugáliában megrendezett Világkupán párosban, Molnár Péterrel K-2 200 méteres futamban meggyőző fölénnyel első helyezést értek el, melyhez szívből gratulálunk.


Saturday 16/05/2015 - A Finals & Awards - 2015 ICF Canoe Sprint 1
A 32. percnél a futam, 1 óra 37 percnél az eredményhirdetés látható.
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=E4kPHJpn-i8&feature=youtu.be&t=1931)


Ugyan ezen a hétvégén, május 17-én, Szolnokon az első válogató versenyeket rendezte meg az MKKSZ, ahova Tóth Tibor edző is elvitte tanítványait. Homonnai Luca a Körös Kajak Egyesületnél készült fel az idei versenyszezonra. A Tisza parti városban K-1 női ifi 200m-en és 500m-en is I. helyezést ért el. Minden futamát fölényesen nyerve kimagasló teljesítményt nyújtott a rangsoroló viadalon. Eredményével messze megelőzte korosztályát. Csatári Bence ugyanitt, férfi K-1 200 m-en nagyszerű evezéssel, centiméterekkel maradt le a fináléról.
A Kihívás napján, május 20-án a Fűzfás-zugi vízitelepünkön a kajakozással, sárkányhajózással ismerkedhetnek a sport iránt érdeklődő gyerekek és felnőttek. További információk az edzésekről, versenyekről Csőke Zsolt edzőtől kérhető a következő telefonszámon: +36 (70) 4201944

Cikk, fotó: Körös Kajak Sportegyesület

Kapcsolódó képek

A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei
A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei
A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei
A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei
A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei
A Körös Kajak SE 2015. májusi hírei

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás