A Körös Kajak Sportegyesület tavaszi hírei

admin képe
Beküldés: 2014/05/05 - 15:10 | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

Jól indult a Körös Kajak Sportegyesület 2014-es éve. Az Emberi Erőforrás Minisztériuma és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportlétesítmény-fejlesztési elképzeléseinek keretében a Körös Kajak Sportegyesületet Fűzfás-zugi vízitelepének fejlesztéséhez vissza nem térítendő támogatásban részesítette. Nagyban folynak a besenyszegi épület befejező munkái /belső gépészet, külső hőszigetelés/. Az ebből fakadó előnyöket a gyerekek június végétől élvezhetik.
Szintén nagyon jó hír, hogy Gyomaendrőd város önkormányzata magasabb összegű támogatást ítélt meg a városi sportalapból egyesületünknek, elismerve ezzel a versenyeredményeket.
Még egy örömteli hír: május 2-4. között Milánóban rendezték meg az első Kajak-Kenu Gyorsasági Világkupát, amelyre 5 kontinens 38 országából érkeztek versenyzők. Sok világklasszis szerepelt ezen a versenyen. Tótka Sanyinak az idei év első rangos nemzetközi megmérettetése volt. Ezen a versenypályán azért is fontos volt rutint szerezni, mert 2015-ben itt fogják rendezni a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpiára kvalifikáló világbajnokságot.
A Körös Kajak Sportegyesület versenyzője még nincs 20 éves ezen a Világkupán, ahol az első felnőtt egyéni ezüstérmét szerezte meg. Úgy tűnik jól sikerült a téli alapozó felkészülés és az azt követő vízi edzések a Fűzfás-zugi pályánkon. Egyesületünk új edzőjével, Tóth Tiborral tökéletes összhangban végzik az edzésmunkát készülve a következő versenyekre.

Cikk: Körös Kajak Sportegyesület

Kapcsolódó oldalak


Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás