A KSI kézicsapata idén is Gyomaendrődön kajakozott

admin képe
Beküldés: 2015/08/19 - 18:25 | Frissítés: 2015/09/09
Szerző: admin
Cikkek: 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Gyomaendrődön edzettek a kézilabdás fiatalok. Augusztus közepén öt napos edzőtábort szerveztek a budapesti KSI kézilabdás fiúknak és lányoknak, megkétszerezve a múlt évi létszámot! A csapat edzője Szabóné Balog Judit szakosztályvezető, nemzetközi mesteredző szerette volna átmozgatni játékosai izomzatát egy kis kajakozással. A KSI Magyarország egyik legnagyobb és leghíresebb sportegyesülete. A 17 sportágat magába foglaló egyesület kézisei és gyomaendrődi kajakosai sportoltak együtt néhány napot.
A 14 és 16 éves kézilabdások , (jó néhányan válogatott sportolók) közel 70 fővel érkeztek az Ifjúsági táborba, ahol öt napot töltöttek el ezzel is növelve a város idegenforgalmát.
Lelkesen, nagy igyekezettel edzettek a gyomai kajakos csapattal, ami számukra nem volt olyan egyszerű. Magasságukból adódóan többször is megfürödtek a holtágban, de kitartóan próbálgattak minél tovább hajóban maradni, Kiss Csaba edző irányításával.
Szabóné Balog Judit nemzetközi mesteredző elmondta nagyon örül, hogy a fiúknak, lányoknak megmutathatta Gyomaendrődöt, edzettek a Liget Fürdőben és kajakozhattak a gyomaendrődi gyerekekkel. Örömmel jönnek jövőre és jó hírét viszi a városnak.

Cikk, fotó: Kovácsné Kozma Diána, KSI Gyomaendrőd edző

Kapcsolódó képek

A KSI kézicsapata idén is Gyomaendrődön kajakozott
A KSI kézicsapata idén is Gyomaendrődön kajakozott

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás