Márciusban sportbál lesz Gyomaendrődön

admin képe
Beküldés: 2015/01/30 - 00:18 | Frissítés: 2017/02/20
Szerző: admin
Cikkek: 

Évekkel ezelőtt már volt hasonló rendezvény a városban, de ez a mostani minden eddiginél nagyobb, több embert megmozgató eseménynek ígérkezik.

A KSI kajak-kenu szakosztályban dolgozó edzői, Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor kezdeményezésére a város többi sportegyesületének és szervezetének támogatásával kerül megrendezésre a Gyomaendrődi Sportbál. A városi sportünnepély remélhetőleg sikeres lesz, ezáltal hagyományteremtő módon évente ismétlődő rendezvénysorozattá válik. Az idén a KSI a főszervező, de más szervezetek segítségét is igénybe veszik. Sok munkát vállal még Vaszkó Piroska, Hunya Jolán és a női kézilabda csapat.

A bál célja, hogy megismertesse a közvéleményt a városban működő sport- és egyéb szervezetek működéséről. Fontos, hogy ezek a szervezetek egymás munkájáról is tájékozódjanak: sok újat és érdekeset tudhatnak meg egymásról, bemutathatják sportágukat. Az összes városi sportszervezet képviselői jelen lesznek a bálon. Nagy eredmény lenne, ha ezen a mulatságon párbeszéd indulna meg Gyomaendrőd sportéletének alakítói között. Új barátságok szövődnének, esetleg régi konfliktusok simulnának el.

A bál ötlete mellé állt és a fővédnökséget is elvállalta Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere.
A KSI Gyomaendrőd meghívását elfogadva sztárvendég lesz az Irigy Hónaljmirigy.
Nem mellékes, hogy a belépőjegyekből és a tombola eladásokból befolyt összeg a gyomaendrődi sportszervezetek támogatására lesz felhasználva.
A bálon bárki részt vehet, aki szeretne szórakozni, táncolni és akár megnyerni a nagy értékű tombolák egyikét. Jöjjön el, érezze jól magát, kapcsolódjon ki és ez által támogassa Gyomaendrőd sportját!
Jegyek a városi sportegyesületeknél vásárolhatók. Ahol belépőjét vásárolja, azt az egyesületet vagy szervezetet támogatja.

Szeretettel várnak a sportegyesületek minden kedves érdeklődőt!

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás