Megkezdődött a szezon a Körös Kajakos versenyzőknek

admin képe
Beküldés: 2019/05/13 - 20:32 | Frissítés: 2019/05/13
Szerző: admin
Cikkek: 

Április utolsó hétvégéjén rendezték meg a Békés Megyei Diákkupát Gyomaendrődön, ahol az indulók iskolájukat képviselhették. A versenyre nem volt tekintettel az időjárás, hiszen a zuhogó eső és a jelentős szél megnehezítette a versenyzők dolgát. Azonban ennek ellenére mindenki becsülettel teljesítette a versenytávot, büszkék lehetünk minden résztvevőre, aki a mostoha körülmények ellenére vasárnap a kajakversenyt választotta. A Körös Kajak sportolói sem ijedtek meg a hidegtől vagy az elázástól, hiszen még a legkisebbek is versenyszellemtől hajtva evezték végig a pályát. 1.hely Hermeczi Richárd U14, Mészáros Nelli U10; 2.hely Gellai Gergő U13, Gubucz Liliána U10, Csiki Roland U10; 3.hely Gellai Balázs U15, Fekécs Hanna U14, Fehér Dávid U14, Tímár Krisztián U18, Katona Kitti U9, Balogh Péter U9; 4.hely Giricz Rebeka U14, Varjú Marcell U14, Kabai Léna U10, Katona Zalán U10; 5.hely Fekécs Zsófia U12, Csontos Levente U14, Izsó Éva U15; 6.hely Varjú Zalán U16, Bela Zsóka U12. A többi induló is szépen teljesített a népes mezőnyben.

Megkezdődött a szezon a Körös Kajakos versenyzőknek

A következő verseny a Maraton Országos Bajnokság lesz, amelyre gőzerővel készülnek versenyzőink, hogy minél eredményesebben képviseljék Gyomaendrődöt, hogy minél nagyobb örömet szerezzenek maguknak, szüleiknek, minden szurkolónak.
Május 1. után Szarvason régiós edzőtáborban vettek részt a Körös Kajak SE versenyzői és edzőjük, Csőke Zsolt, aki a régió meghívására tartott edzéseket az ott megjelent különböző klubok sportolói számára. A tábor remekül sikerült, a gyerekek jól érezték magukat és emellett a többi válogatott kajakossal még sikeresebbek voltak az edzések. Nagy Dominik, Nagy Ágoston, Fekécs Hanna és Gellai Gergő régiós válogatottak mellett még más Körös Kajakos versenyző is lehetőséget kapott, hogy együtt eddzen más egyesületek tagjaival, így gyarapítva tudását és csiszolva technikáját. A szombati napon úgynevezett „zöld sávos” minősítő versenyt tartottak a kölyök korosztály számára a szervezők, ahol a cél a távok megfelelő szinten belül teljesítése volt. A Körös Kajak ott részt vett minden tagja sikeresen teljesítette feladatát, amelynek eredményeképpen a válogatott versenyzők mellett Giricz Rebeka, Fehér Dávid, Hermeczi Richárd, Laskai Ádám is megszerezte ezt a kiváló minősítést.
Várunk mindenkit, aki az aktív életmódhoz a kajakozást, túrakenuzást, sárkányhajózást szeretné választani, akár más sortágakkal kiegészítve. Az idén is szervezünk nyári tábort, várunk minden gyermeket, hogy a szabadidejét hasznosan, mozgással töltse, s legyen tagja Magyarország egyik legsikeresebb sportágának. Figyelje eseményeinket, látogasson el honlapunkra! www.koroskajak.hu

KÖSZÖNJÜK minden TÁMOGATÓNKNAK a támogatását, mely által a gyermekek jobb és biztonságosabb körülmények között készülhetnek a versenyekre.
Körös Kajak Se.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás