"Merj a legjobb lenni!" komplex tanulmányi verseny díjátadó gálája

admin képe
Beküldés: 2011/02/16 - 10:21 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

2011. február 14-én került sor a "Merj a legjobb lenni!" - A tehetséggondozás feltételrendszerének fejlesztése a gyomaendrődi Kis Bálint Iskola és Óvodában című, TÁMOP-3.4.3-08/2-2009-0053 azonosító jelű pályázati projekt keretében szervezett tanulmányi verseny díjátadó gálájára.

A kicsiket és nagyokat egyaránt "megmozgató" versenyre közel ezer diák jelentkezett 3-tól 14 éves korig, összesen: 12 kategóriában.
A háromfordulós verseny először a válogatóval kezdődött. Azoknak a gyerekeknek a kiválasztása volt a cél, akiket teljesítményük alapján érdemesnek tartanak a pedagógusok a versenyre benevezni.
A második forduló feladatai tovább csökkentették a tehetséges gyermekek létszámát.
A harmadik fordulóban a legügyesebb, legrátermettebb, legtehetségesebb gyermekek mérték össze tudásukat, intelligenciájukat, felkészültségüket. Négy helyszínen: a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda Fő úti és Hősök úti épülete, a Varga Lajos Sportcsarnok, valamint a Határ Győző Városi Könyvtár adott helyet a versenyeknek.
Február 14-én a Katona József Művelődési Központban a legizgalmasabb, legszebb pillanatok következtek: a város legtehetségesebb diákjai felkészítő nevelőikkel együtt átvették megérdemelt jutalmukat. A díjátadáskor az öt legjobban teljesítő gyermeknek és pedagógusának szólt az elismerő taps.

Köszönjük a Hunyai-, a Margaréta-, a Napraforgó-, a Gyermekliget-, a Szivárvány-, a Csemetekert-, a Százszorszép-, és a Napsugár Óvodáknak valamint felkészítő óvónőiknek lelkiismeretes és türelmes munkáját.

Szintén megköszönjük a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda, valamint a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda tanítónőinek, tanárainak az odaadó, áldozatos, sikeres felkészítést!

http://www.kisb-gyomae.sulinet.hu

Kapcsolódó képek

"Merj a legjobb lenni!" komplex tanulmányi verseny díjátadó gálája
"Merj a legjobb lenni!" komplex tanulmányi verseny díjátadó gálája
"Merj a legjobb lenni!" komplex tanulmányi verseny díjátadó gálája

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás