Programokkal teli augusztusa volt a Gyomaendrődi Judo Klubnak

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2014/09/10 - 16:53 | Frissítés: 2015/05/05
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

A Gyomaendrődi Judo Klubban a nyári szünet nem a pihenés időszaka volt. A nyár utolsó hónapjában is számtalan program várt a sportolókra. Egy hét klubtábor, majd egy hét közös munka a Tori Judo Club legjobbjaival, majd természetesen ismét judo bemutató augusztus 20-án. Az egyesületi programokból nem hiányozhatott a szórakozás sem. Szalonnasütős napok és búcsú est. Dióhéjban összefoglalva így telt el az elmúlt időszak.

Varga István edző: hiába hívjuk nyári szünetnek, a mi egyesületünk mozgalmas időszakon van túl. Két kemény hét is az edzőtáborok jegyében telt el. Vannak olyan sportolók, akik így három hetet is edzőtáborozással töltöttek az elmúlt hónapokban. A versenyeken remélhetőleg ez a munka ki is fog jönni. Igyekeztünk csapatépítő programokat is szervezni! Természetesen fontos a közösség építése is, hiszen erre támaszkodhatunk jóban és rosszban egyaránt. Az új edzőterem, amire évek óta vágytunk, tökéletesen megfelel minden téren a munkához és a kikapcsolódáshoz is. Most viszont kezdődik a versenyszezon, így ismét előtérbe kerül a munka. Versenyzőink "kiéhezve" várják az új kihívásokat!

Tanfolyamok 2014 szeptemberétől

A Gyomaendrődi Judo Klub 2014 szeptemberében ismét tanfolyamot indít. A korábbi évekhez képest ezúttal nem csak a fiataloknak, hanem a felnőtteknek is lesz lehetőségük a judo szépségeivel ismerkedni. Mindkét korosztály részére szeptember 16-án indul a tanfolyam, de folyamatosan várjuk a jelentkezőket!
Varga István edző: nem szeretnénk csak utánpótlás nevelő klubbá válni! A célunk az, hogy a feltörekvő tehetségek itt sportoljanak és itt érjék el álmaikat. Jó úton haladunk, hiszen néhány kivétellel hűséges és ragaszkodó sportolóink vannak, akik ha lehetőségük van, itt látogatják az edzéseket. A tanfolyamok indítása mindig izgalmas és érdekes momentumot jelentenek, hiszen nem tudjuk mekkora tehetségek érkezhetnek egyesületünkhöz. A lehetőségeink korlátozottak, hiszen az anyagi háttér biztosításához mindig komoly közös munkára volt szükség, de komoly versenyzőket neveltünk ennek ellenére is. Az élet bizonyította, hogy a pénz nem minden! Közösségünktől, odafigyelésünktől többet kap egy sportoló, mint a pénztől. Mindig megteremtettük a lehetőséget, az anyagi hátteret, de többször láttam az utóbbi időben, hogy nem megy jobban ott sem, ahol minden forint adva van, sőt az eredmények minket igazolnak! Várjuk a fiatalokat és most már az idősebbeket is ebbe a fantasztikus közösségbe, amiről csak a legnagyobb magaslatokban tudok beszélni. Érjük el együtt kézenfogva a lehető legnagyobb eredményeket, nőjenek ki innen a következő "HŐSÖK"!

Cikk, fotó: Varga István

Kapcsolódó képek

Programokkal teli augusztusa volt a Gyomaendrődi Judo Klubnak
Programokkal teli augusztusa volt a Gyomaendrődi Judo Klubnak

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás