A Sajben János (Gyomaendrőd Kupa) asztalitenisz emlékverseny eredményei

admin képe
Beküldés: 2015/01/04 - 14:50 | Frissítés: 2015/05/05
Szerző: admin
Cikkek: 

A tizenötödik alkalommal megrendezett és másodszorra Sajben János nevét viselő emlékverseny ismét remek versenyzést biztosított azt asztaliteniszt kedvelő sportolók számára. A meghitt családi ünnepnapok után jól esett a mozgás, s jó volt együtt lenni a barátokkal. A verseny színvonalát emelte, hogy a Békés megyei versenyzők mellett Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok megye kiválóságai is megjelentek és természetesen itt voltak az évek óta visszatérő budapesti játékosok is. Kitűnő körülmények között, tizenhat asztalon folyt a nemes csata az érmekért, kupákért.

Sajben János Asztalitenisz emlékverseny

Eredmények:
Amatőr egyéni (54 induló)
I. Szelei Ákos, Szeged
II. Dihel Mihály, Elek
III. Kovács Ferenc, Elek
Szalma Ernő, Szeged

Amatőr páros (27 induló)
I. Czebe Gyula - Dihel Mihály, Békés - Elek
II. Fenyősy Rudolf - Péli László, Budapest
III. Katona Csaba - Gulyás Vince, Szolnok
Boldog Zoltán - Szák Áron, Elek

Nyílt egyéni (58 induló)
I. Szelei Szabolcs, Mezőtúr
II. Hidvégi Csaba, Gyula
III. Leskó László, Kisújszállás
Szelei Ákos, Szeged

A verseny megrendezése széles körű összefogást kívánt. Köszönjük a mezőtúri, békési és a csárdaszállási asztalitenisz klubok segítségét. Az asztalok szállításánál Bácsi Imre vállalkozó nyújtott önzetlen segítséget.
Köszönjük Toldi Balázsnak, Gyomaendrőd város polgármesterének segítségét.
A szép számmal megjelent gyomaendrődi versenyzők nevezési díját a Templárius Alapítvány fizette, magánszemélyek felajánlásaiból: ifj.Csapó István, Csapó Péter, Csapó István, Werb Gyöngyi és Ungvölgyi János nyújtott segítséget, melyet ezúton köszönjük. Ungvölgyi János és az általa képviselt alapítvány biztosítja a gyomaendrődi fiatalok játéklehetőségét is a Bethlen Gábor Szakképző Iskolában.

A 2015-ös évre jó egészséget, boldogságot és sikeres versenyzést, játékot kívánnak a verseny szervezői: Ágoston István és Bere József

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás