Sóczó Rebeka ezüstérmes a Budapest Kupán

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2016/05/04 - 12:35 | Frissítés: 2016/06/12
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

A 29. Budapest Kupát rendezték meg az elmúlt hétvégén az újpesti jégcsarnokban! A közel 1500 főt felvonultató nemzetközi versenyen a Gyomaendrődi Judo Klub két lány versenyzője is sikerrel zárt. Sóczó Rebeka a serdülők között a 63 kg-os mezőnyben az értékes ezüstérmet szerezte meg. Fehér Dóra biztató teljesítménnyel az 5. helyen végzett a 70 kg-ban az ifjúságiak között.
Hosszú hétvége volt az utánpótlás korú versenyzők részére, hiszen a nemzetközi régió kiemelkedő versenyén kellett helytállni! Klubunkból szombaton Fehér Dóra az 5. helyen végzett az ifjúsági 70 kg-os mezőnyben. Sóczó Rebeka elszenvedte idei első vereségét a 63kg-osok között a döntőben. Az ellenfél egy nála idősebb és láthatóan nehezebb (Rebeka 58 kg-gal mért a 63 kg-osok közé) versenyző cseh lány kisebb sérülést is okozott. A második hely a hazai rangsor elsőségét tovább erősítette.
Varga István edző: a lányok ismét hozták a tőlük elvárhatót. Dóri jó teljesítményt nyújtva maradt le az éremről. Rebeka a kötelező győzelmeket hozta, a döntőben is vezetett, de végül fel kellett adni a küzdelmet egy sérülés veszélyes helyzet után. A könyöke sajnos megsérült, de biztató, hogy a versenyt követő két napos nemzetközi edzőtábort végig tudta csinálni. Az idei legfontosabb versenyre, a győri Európa Kupára biztosan tökéletes állapotban tudunk elutazni!

Cikk: Gyomaendrődi Judo Klub

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás