Sóczó Rebeka harmadszor bajnok, Fehér Dóra második bajnoki érme

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2015/10/05 - 19:45 | Frissítés: 2015/10/05
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

Két gyomaendrődi judós is szőnyegre lépett az országos bajnokságon a hétvégén és mindketten elverekedték magukat a döntőig. Sóczó Rebeka megvédte bajnoki címét, így már háromszoros magyar bajnok. Fehér Dóra ismét idősebbek között versenyzett és a felnőttek között szerzett bronzérem után ezúttal ezüstérmet szerzett az U23-as korosztályban.
Október 3-án Tatán, a Diák "A" korosztály 50 kg-os súlycsoportjában állt tatamira Sóczó Rebeka. Minden mérkőzését ipponnal nyerve harmadszorra lett országos bajnok. A sorsolással nem volt szerencséje, hiszen bemérkőző volt. Ennek ellenére három sima győzelemmel jutott a döntőbe, ahol ismét találkozott azzal az ellenféllel aki egy héttel korábban legyőzte. Ezen a napon nem volt kérdés, hogy Rebeka lesz a bajnok, ezt a mérkőzést is idő előtt fejezte be.
Fehér Dóra ismét idősebbek között lépett szőnyegre, ezúttal a 23 év alattiak mezőnyében. A még csak 15 éves versenyző a 70 kg-os súlycsoportban magabiztos győzelmekkel menetelt a döntőig, ahol igyekezett megnehezíteni jóval rutinosabb ellenfele dolgát, ám ezúttal az ezüstérem maradt.
Varga István edző: egy hétvége alatt két versenyzőim közül kettő is döntőbe jutott országos bajnokságon, ez azt hiszem önmagáért beszél. Rebekának nagyon erős mezőnyben kellett szőnyegre állnia a címvédésért, de tökéletes formában volt. Három év alatt minden fontosabb versenyt megnyert, ám ezzel nincs vége a munkának! Idén még az idősebbek között indul magyar bajnokságon, ahol szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni. Fehér Dóra rutinszerzési céllal indult az U23-as bajnokságon. A célkitűzés annyi volt, hogy jusson el érmes mérkőzésig. Nagyon fiatal még, így minden ilyen teljesítmény komoly eredménynek számít! Dórira is vár még egy országos bajnokság a saját korosztályában, ahol egyértelmű cél az éremszerzés.

Cikk: Gyomaendrődi Judo Club

Kapcsolódó képek

Sóczó Rebeka harmadszor bajnok, Fehér Dóra második bajnoki érme
Sóczó Rebeka harmadszor bajnok, Fehér Dóra második bajnoki érme
Sóczó Rebeka harmadszor bajnok, Fehér Dóra második bajnoki érme

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

Fehér Dóra junior OB ezüstérmes
Fehér Dóra junior OB ezüstérmes
Dátum: 2017. március 20. (hétfő)
Fehér Dóra újra bajnoki érmes
Dátum: 2016. február 16. (kedd)

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás