Történelmi siker a KSI Gyomaendrőd csapatánál

KSI SE Gyomaendrőd képe
Beküldés: 2018/03/09 - 17:50 | Frissítés: 2018/03/09
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd
Cikkek: 

Közeledik a tavasz, nagy napra készülődnek a gyomai KSI-s kajakosok, hiszen lassan itt a várva várt vízre szállás ideje. A téli szárazföldi alapozás befejeztével történelmi sikereket értek el a KSI sportolói. A gyomaendrődi kajak sport történetének legeredményesebb fizikai felmérő versenyét zárták február 10-én.
Minden évben hagyományosan február közepén rendezik meg a Héraklész Fizikai Felmérő Bajnokságot Pakson. Ez a verseny a téli felkészülés eredményességéről ad tájékoztatást. A nyári kajak versenyek eredményét ez alapján még nehéz megjósolni, de az őszi, téli időszak alatt elvégzett munka eredményéről, a fejlődésekről kaphatunk, remélhetőleg pozitív visszajelzést. A KSI kajakosai a megszokott nagy számban, idén már ötödik alkalommal vettek részt ezen a versenyen. A sportolóink, így a klubunk fejlődése egyértelmű, töretlen és magasan felfelé ívelő. Ilyen előjelekkel, a gyermekek, szüleik és edzőik nagyon bizakodóan várhatják a nyári vízi versenyszezont. Az eredmények bizonyítják, hogy kitartó, szorgalmas, áldozatos munka folyik a versenyzők részéről, és magas színvonalú, következetes szakmai munka az edzők oldaláról.
A Fizikai Felmérő Bajnokságon több, mint 30 KSI-s versenyző vett részt, akik közül mindenki becsületesen és a tőle telhető legmagasabb színvonalon küzdött és állt helyt.

Érmes helyen záró vendégek

Kiemelendő, hogy az összesített csapatversenyben negyedik helyezést ért el a KSI csapata. Tekintve, hogy 29, köztük számtalan nagy múltú kajak – kenu klub versenyzői mérték fel magukat, ez hatalmas sikernek tekinthető. A békés megyei klubok közül magasan a legjobban szerepelt a KSI. A fiú kajak szakágunk összesítésben a több száz főt számláló szegedi egyesület mögött második helyezést ért el. A 11 éves fiúk és a 14 éves lányok csapatversenyét megnyerték a KSI-sek. Míg a 12 éves és a 15 éves fiúk a második helyen végeztek. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy Szántó Milán, Kalmár Lilla, Mertz Attila és Sági Aliz is megnyerte a saját korosztálya futószámát, gyakorlatilag, ők a korcsoportuk legjobb futói. Fodor Napsugár ugyanitt a második helyen ért célba. A húzódzkodásban is hasonlóan jól teljesítettünk: Első lett a mezőnyében Berta Bence, Konyecsni Milán és Hajkó Kata is. Konyecsni Milán megnyerte a lábemelését is, míg ugyanebben a számban Barna Gergő második lett.

Az összes KSI-s résztvevő

A három, illetve a nagyobbaknál a négy feladat összesített eredménye alapján:
Szántó Milán és Konyecsni Milán az első helyen végzett, Mertz Attila a második, míg Berta Bence, Dékány Gergő, Fodor Napsugár, Hajkó Kata és Barna Gergő a harmadikként fejezte be a versenyét.
Nagyon szép negyedik helyezést ért el Várkonyi Sarolta és Kalmár Lilla. Sági Aliz pedig az előkelő hatodik hellyel zárta a felmérőt.

Aki szeretne, hasonló szép eredményeket elérni, vagy egyszerűen csak edzettebb, fittebb lenni, az jelentkezzen Kovácsné Kozma Diána edzőnél a +36 (30) 291 3626 telefonszámon!

Cikk, fotó: KSI Gyomaendrőd

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás