Úszósikerek a Nyuszi Kupa Megyebajnokságon

Vaszkán Gábor képe
Beküldés: 2015/04/02 - 14:55 | Frissítés: 2015/05/05
Szerző: Vaszkán Gábor
Cikkek: 

Megkezdődött a Békés Megyei Úszó Szövetség által meghirdetett 8 versenyből álló Megyebajnokság, melynek első fordulójára Békéscsabán az Árpád Fürdőben március 29-én került sor. A Gyomaendrődi Úszó Sport Egyesület fiatal versenyzői eredményesen szerepeltek a rangos megmérettetésen, hiszen 2 arany- és 2 ezüstérmet szereztek.
Legeredményesebb versenyzőnk Vaszkán Milán volt, aki a 7 évesek korosztályában aranyérmet szerzett 50m mellúszásban 59,32mp-es időeredménnyel, majd 50m gyorsúszásban is a legjobbnak bizonyult 1:00,2p-es teljesítménnyel. Mivel ezen a versenyen ez a két versenyszám volt előzetesen kijelölve megyebajnoki számnak, az I. forduló után 132 FINA ponttal Milán vezeti a pontversenyt. Levezetéskép még elindult 50m hátúszásban is, ahol 1:13,0p-cel ezüstérmet szerzett.

GYUSE fiatal reménységei edzőjükkel Vaszkán Gáborral

Éremszerzőnk volt még Varjú Zselyke is, aki 6 évesként a 7 évesek között indulva II. helyen végzett 50m gyorsúszásban 58,10mp-es idővel, ami korosztályában igen kimagaslónak számít.
A Megyebajnokság következő fordulójára Szarvason, április 25-én kerül sor. A Liget Fürdő Kupa a GYUSE szervezésében ebben az évben is tagja a rangos versenysorozatnak, a 6. fordulóként július 19-én kerül lebonyolításra Gyomaendrődön.

A versenyzők felkészítője Vaszkán Gábor testnevelő tanár, úszás edző

Kapcsolódó képek

Úszósikerek a Nyuszi Kupa Megyebajnokságon
Úszósikerek a Nyuszi Kupa Megyebajnokságon
Úszósikerek a Nyuszi Kupa Megyebajnokságon

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás