Gyomaendrődön is bemutatkozott Samu Tamás Gergő

admin képe
Beküldés: 2018/03/15 - 22:24 | 1 hozzászólás | Frissítés: 2018/03/16
Szerző: admin

Gyomaendrődön is bemutatkozott Samu Tamás Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. Kampányindító, programadó lakossági fórumára elkísérte dr. Lukács László, jobbikos országgyűlési képviselő, szakpolitikus is. A rendezvény alapvető célja az volt, hogy a lakosok megismerhessék a kormányváltó párt jelöltjét, 2018-as programját, illetve a lakóhelyükkel kapcsolatos változásokról hitelesen tájékozódhassanak az országgyűlési képviselőtől.

Samu Tamás Gergő bevezetőjében kiemelte a terület természeti értékeit, szépségét, a város és környezetében rejlő fejlesztési lehetőségeket, melyekre nagy figyelmet fog szentelni megválasztása esetén. Majd kiemelte, hogy megyénk lakossága 10%-kal csökkent 10 év alatt, ami leginkább az elvándorlás következménye, illetve a fiatalok nem tudnak otthont teremteni az alacsony jövedelmek miatt, ez is elmozdulásra ösztönzi őket. Kritikus pontként hangsúlyozta az egészségügy helyzetét, amelynek megoldása a Jobbik programjának egyik alappillére. Szintén fontos eleme volt ennek a témakörnek, hogy stadionok és kisvasutak helyett ebbe az ágazatba kellene az adómilliárdokat irányítani, és látványos javulás mutatkozna azonnal. Bevezetőjének zárógondolatában Tamás hangsúlyozta a Jobbik béruniós elképzeléseit, ami a terület felzárkózásának létfontosságú része.

Samu Tamás Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje és dr. Lukács László, jobbikos országgyűlési képviselő, szakpolitikus

A fórum második részében dr Lukács László szólalt fel, ismertette a Jobbik - Fidesz utáni időszakra vonatkozó - átfogó elképzeléseit a, illetve a párt programjának legfontosabb elemeit, melyek a régió felzárkóztatását fogják szolgálni. Gondolatai között nagy hangsúlyt kapott az utak minősége, az ellehetetlenedett egészségügy és oktatás. Kitért a kormánypártok arrogáns hozzáállására, valamint arra, hogy milyen erős megtévesztő kommunikáció zajlik az egész országban a Jobbikkal kapcsolatosan. Zárógondolatában a képviselő hangsúlyosan kiemelte, hogy a Jobbik nem akar kerítést bontani, sőt a pártnak megvannak az elképzelései arra is, hogyan lehet a migrációt már a kerítés túloldalán megállítani.

Zárásként Samu Tamás Gergő hangsúlyozta, hogy ő az emberek számára is elérhető képviselőként, nem „láthatatlan emberként” szeretné képviselni a területet, és az itt adódó problémák megoldását fogja alapfeladatának tekinteni a parlamenti munkája során.

A fórum utolsó harmadában a jelenlévők kérdezhettek a jelölttől és az országgyűlési képviselőtől programjukról, terveikről, konkrét problémákról.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Már egy diáktüntetésen is többen vannak, mint a Jobbik gyűlésen. Fiatalok akik a Fidesz politika miatt lettek szélsőjobberek. Közeleg a nem sokat döntő választás. Én hazajöttem külföldről, kiértékelni a béruniós felzárkóztatást. A munkaügyön azt hinnék migráns vagyok, pedig tudjuk hogy valamely közvetítő ukránokat toboroz a cégekhez. Tényleg munkaerőhiány van?