Jövő a turizmusban

Beküldés: 2008/10/04 - 22:36 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2022/09/19
Szerző: admin

Cikkek

Miért Gyomaendrőd? – avagy a belföldi turizmus felértékelődése

A szélsebesen emelkedő utazási költségek évről évre egyre többeket késztet arra, hogy külföldi nyaralás helyett hazánkban töltse szabadidejét. Az elkövetkezendő években ez a tendencia várhatóan még jobban felgyorsul, kiemeltebb szerepet kap a lokális, belföldi turizmus.

Ez nem jelenti azt, hogy a hazánkba külföldről idelátogatók száma csökkenne. Sőt! Nyugat-Európa lakosai fokozottabban kereshetik fel Magyarország gyógyfürdőivel egyetemben Gyomaendrődöt is, mivel a városunkban eltöltött idő sokak számára egy kedvezőbb, megengedhetőbb alternatívának bizonyul egy drága tengerparti, netalántán tengerentúli nyaralásnál.

Városunkban gombamód szaporodnak a kiadó házikók, nyaralók, horgásztanyák – híven bizonyítva, hogy van rájuk kereslet. Míg országos átlagban a nyaralásra költött összeg jelentősen nem emelkedik, sokkal inkább a hangsúly eltolódásáról beszélhetünk: preferáltabb helyzetbe kerül a belföldi utazás, a magyar vidék a külfölddel ellentétben.
Így Gyomaendrőd kétszeresen növekvő vonzerővel bír: az ország többi részéről éppúgy csalogatja a pihenésre vágyót, mint az Európa más tájairól érkezőket. Az idelátogatókban kialakuló kellemes emlékek, kedvező élmények hada sokszorozó erővel bír: nem csak múltbéli vendégeink jönnek el újra hozzánk, de ajánlásaikkal barátaik, ismerőseik is látogatóinkká válhatnak a jövőben.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ennyi ideje tag
2014. 05. 04., v – 14:10

Permalink - djveresg küldte be 2009. 04. 27., h – 09:36 időpontban

Reméljük, hogy az árak sem szállnak el túlzottan a növekvő fogyasztás láttán.

Permalink - Chrom100 küldte be 2010. 08. 06., Pén – 10:38 időpontban

A zsóry hotel fit-ben Mezőkövesden normális árakon lehet pihenni.

Mezőkövesd