MÉSE-Templárius "Mikulás Kupa" éjszakai pingpong verseny Gyomaendrődön

admin képe
Beküldés: 2013/12/17 - 15:22 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2015/05/04
Szerző: admin
Cikkek: 

A Magyarországi Éjféli Sportbajnokságok Egyesülete /MÉSE/ támogatásával a Templárius alapítvány szervezésében "Mikulás Kupa" asztalitenisz versenyt rendeztek Gyomaendrődön a Bethlen Gábor Szakképző Iskola tornatermében 2013. december 13-án. A verseny az esti órákban kezdődött öt asztalon sok fiatal versenyző részvételével. A Templárius alapítvány részéről Ungvölgyi János elnök megbízásából Ágoston István, a versenybizottság elnöke nyitotta meg a versenyt, és tolmácsolta Jakab Péter a MÉSE elnökének üdvözletét és jókívánságait. Színvonalas, küzdelmes mérkőzéseket láthattak a rendezvényen megjelent versenyzők és az érdeklődő nézők. A mérkőzések közötti szünetekben a rendezőség szendviccsel és üdítőitalokkal kedveskedett a versenyzés során elfáradt résztvevőknek. Köszönet illeti a Gyomaendrődi Tisza Kálmán Közoktatási Intézményt és a Gyomaendrődi Éjszakai Asztalitenisz Klubot a verseny megrendezésében nyújtott támogatásáért. Egyben hálánkat és elismerésünket fejezzük ki a két szakembernek, Ágoston Istvánnak és Bere Józsefnek a verseny lebonyolításában nyújtott kimagasló szakmai segítségükért.

Mikulás Kupa győztesei és helyezettjei

Mikulás Kupa győztesei és helyezettjei

A családias hangulatú rendezvényen a következő eredmények születtek:

Általános Iskolás leány alsó tagozat:
1.) Kis Ottilia

Általános Iskolás fiú alsó tagozat:
1.) Gálik Tibor
2.) Csasztek Tamás
3.) Kis Ottilia

Általános Iskolás fiú felső tagozat:
1.) Polyák László
2.) Szabó Dániel
3-4.) Neibort Tibor és Rávai László

Felnőtt női:
1.) Molnár Katalin
2.) Makra Petra
3.) Deák Alexandra

Felnőtt férfi:
1.) Bohák János
2.) Balázs Csaba
3-4.) Papp Zoltán és Kereki Zsolt

A díjazottaknak és a verseny további résztvevőinek szívből gratulálunk! A több mint harminc fő részvételével megtartott versengés most is meghozta a várva várt eredményt.

Az iskolában nem sokára kezdődik a téli szünet, de januárban folytatjuk a péntek esti éjszakai asztalitenisz programokat és továbbra is várjuk lelkes fiataljainkat a Bethlen Gábor Szakképző Iskola tornatermében Gyomaendrődön, ingyenes belépővel (Hősök útja 40.). Minden asztaliteniszt kedvelő sportbarátunknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben gazdag Boldog Újesztendőt Kívánunk! "Sok csuszát"!

Cikk, fotó: Ágoston István

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Kedves Szerkesztők! Most akkor Tisza Kálmán vagy Bethlen Gábor az iskola neve? A cikkben mindkét név szerepel.
El kellene dönteni valakinek.
Szeretetteljes Karácsonyt.

Természetesen "Bethlen Gábor Szakképző Iskola", köszönjük!