Választókerületi tisztségválasztás a Demokratikus Koalíciónál

admin képe
Beküldés: 2013/06/14 - 14:44 | 1 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: admin
Cikkek: 

A Demokratikus Koalíció Békés 2 Választókerületi Szervezete 2013. június 6-án, Gyomaendrődön tartotta tisztségválasztó taggyűlését.

A taggyűlés megválasztotta az elnököt, az elnökség tagjait és megalkotta a szervezet Szervezeti és Működési Szabályzatát.

Elnök: Babos László
Ügyvezető alelnök: Sonkolyné Szekerczés Margit,
Az elnökség tagjai: Szécsi Lászlóné és Katona Tamás.
A szervezet neve: Demokratikus Koalíció Békés 2 Választókerületi Szervezete
Címe: 5500 Gyomaendrőd, Kiss Lajos üdülőtelep 73 sz.
Elérhetőség: e-mail: babos.laszlone7@upcmail.hu , Telefon: 70 457 99 01
Képviselője: Babos László vk. elnök

A taggyűlés felhívással fordul a választókerület demokratikus elkötelezettségű lakóihoz, a Demokratikus Koalícióval szimpatizáló emberekhez, keressék a kapcsolatot a DK szervezetével a fenti elérhetőségeken. Készüljünk együtt a jövő évi választásokra, próbáljunk választókerületünkben is kialakítani más demokratikus szervezetekkel olyan együttműködést, amely eredményeként kormányváltásra kerül sor 2014-ben.

Cikk: Babos László

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Úgy látom ez a Babos,már meg "Ferenc testvér" pártjában sütögeti a pecsenyéjét. A helyi szociknál,hogy összerugták a port és otthagyta,úgy látszik már meg is találta a következőt.Hát vannak ilyenek a parlamentben is,akik újabbnál újabb pártban keresik a boldogulásukat.Ezek meggyőződésből teszik ugye? Babost is meggyőzte valaki,hogy gyere komám itt jobb lesz? És valóban jobb lesz?