Hozzászólás öröklinkje

admin képe
Beküldés: 2012/09/11 - 23:22 | 3 hozzászólás | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Meghalt egy autó vezetője, miután teherautóval ütközött Gyomaendrődön - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t kedden.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a baleset a város belterületén történt, egy útkereszteződésben.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


forrás: MTI

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Milyen áron épül a vasút?????????????????????

Hát én itt lakom. Köszönném nem kérnék belőle, de nem én döntöm el. DE::::::::::::::::: hogy mindig- éjjel-nappal- mennek az autók, tele kővel, vagy üresen............. De mondja már meg Valaki? hogy hogyan épült Amerikában!!!!!!!!!!!!!!!!! a vasut. Egy oda sínen, közút nélkül. Igy nem nehéz a világ legdrágább vasútvonalát felépíteni.És az hogy repednek a falak, törnek az ablaküvegek, repülnek a kövek az autókról, az már semmi. De az, hogy még a sebességkorlátozást sem tartják be, az mindennek a csimborasszója, Tanulékonyak a fiúk: a Bajcsy és Kálvin kereszteződésig jönnek normálisan. utána:gázt neki. visszafelé ugyanaz. előttünk még 70-80 km-el suhannak a kővel rakott autók.
i volt az eszement , aki ezt kigondolta és engedte, hogy így jó de legalább megkérdezhetjük, hogy az utat megcsinálják, vagy nekünk kell megcsináltatni? Mert már az is siker lenne, ha m csináltathatnánk újra. Mint mindent, ami az Önkormányzatot terheli.
Amúgy meg jó lenne, ha a rengeteg mocskot és üvegszilánkot és darabot vlaki eltakarítaná /Közmukás/ mert balesetveszélyes. Nekem a kerógumim bánja. Ki kárpótol, mert a kerékpárúton rengeteg üvegszilánk van?

Üdv!
A vasútnak fejlődni kell!Kérdezném én hogy ki nem tartotta be a kreszt???Mert ha jól tudom nem a teherautó sokförje hanem a mercis kisebbség nem tudta hogy mi az a KRESZ!!!Az utak amúgy is rosszak nem a teherautók tették tönkre!Mindenki végzi a munkáját!Egyébként a biciklisek meg elfelejtenek a zebrán leszállni csak átszáguldoznak!
Gyomán lakosok se a KRESZ szerint közlekednek!!!