Hozzászólás öröklinkje

admin képe
Beküldés: 2010/10/04 - 14:47 | 1 hozzászólás | Frissítés: 2016/02/07
Szerző: admin
Cikkek: 

Szeptember utolsó hetében egy megtisztelő levelet kapott egyesületünk a Magyar TáncSport Szövetség elnökségétől, amelyben leírták, hogy a 2010-es IDSF Latin Világbajnokságra, New Yorkba, Kovács László-Kelemen Erika párost delegálja.

Immáron harmadik párosunkat érte az a megtiszteltetés (természetesen elért eredményeiknek köszönhetően), hogy delegálva lett Világbajnokságra.

Kovács László - Kelemen Erika , Fotó: Kovács László

Laci a Gyomaendrődi Kner TSE, Erika pedig a Békéscsabai Nyíri Lajos TSE vegyes párosa. 7 éve táncolnak együtt, jelenleg S osztályban, azaz csúcsosztályban versenyeznek. Aktív tagjai a Magyar Válogatott Keretnek, valamint a Világjátékok felkészülési keretnek is. Rengeteg időt és energiát öltek abba, hogy Magyarország egyik legjobb versenytáncosaivá válhassanak. Munkájuk, kitartásuk végre kiteljesedni látszik…
Laciék a 2010-es év legrangosabb latin versenyére készülnek, amikor is minden IDSF tagország két legjobb párosával mérhetik össze tudásukat New Yorkban.

Kovács László - Kelemen Erika , Fotó: Kovács László

Szurkoljunk együtt november 13-án Békés Megye, illetve Gyomaendrőd legjobb versenytáncosainak!

További fejleményekről folyamatosan informáljuk a páros, illetve az egyesület eredményei iránt érdeklődőket a http://www.knertse.hu weboldalunkon

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Gratulálnuk nekik! Nagyon fogunk szorítani novemberben!:)